Foto: Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka gada pirmie mēneši mūsu emocionālajai labklājībai ir paši izaicinošāki – pēcsvētku nogurums, lielie tēriņi un saules staru trūkums aiz loga spēj būtiski ietekmēt to, kā jūtamies un funkcionējam savās ikdienas gaitās.

Lai neļautu pelēkajai krāsu gammai diktēt pašsajūtu, ir jāmeklē veids, kā ikdienu iekrāsot košākos toņos. Viens no ekspertu atzītākajiem veidiem ir ceļošana. Došanās ārpus savas mājas – un arī valsts – robežām spēj ne tikai mazināt ikdienas stresu un trauksmi, bet arī "atslēgt prātu" no ikdienas rutīnas, uzlādēt iekšējās rezerves un pat celt kreativitāti.

Bet ko darīt, ja iekrājumi aizvadītajos svētkos ir krietni patērēti? Tam vairs nav jābūt iemeslam, lai atturētu sevi no labsajūtas iegūšanas!

Kamēr ziema vēl brītiņu ir nolēmusi pie mums uzkavēties, tveicīgā Turcijas saule lēnām iekarst, lai ļautu tev izkust tās skavās jau šajā vasarā. Tas viss – pateicoties "Coral Travel Latvia" rīkotajam konkursam, kura galvenā balva palutinās ar pilnībā apmaksātu septiņu dienu atpūtu kādā no Turcijas populārākajiem kūrortiem! Veldzējoši viļņi, peldes dzestrā baseinā un aromātiski, garšu niansēm bagāti ēdieni – tas viss, papildus neaizmirstamām ekskursijām un pastaigām mēnesnīcā, uzlādēs tevi ar jaunu enerģiju un emocijām, ko atcerēsies visu atlikušo mūžu.

Lai piedalītos izlozē, tev tikai jāreģistrē savs e-pasts "Coral Travel Latvia" jaunumu izsūtnei. Ar papildus noteikumiem un izlozes kārtību vari iepazīties "coraltravel.lv" mājaslapā, kā arī "Coral Travel Latvia" sociālo tīklu kontos. Laimīgais uzvarētājs tiks izlozēts 14. februārī – lieliska svētku dāvana, vai ne?

Savukārt, ja vēlies ļauties patīkamām pirms ceļojuma fantāzijām pēc iespējas ātrāk – dari to par cenām, kas reibinās tevi jau tagad!

"Coral Travel Latvia" piedāvā vēl nebijušu iespēju doties neaizmirstamā ceļojumā uz Turciju vai Ēģipti ar 70 eiro atlaidi! Atgriezties jau iemīļotajās vietās vai atklāt jaunus noslēpumus, sajust Ēģiptes Pasaules brīnumu šarmu vai ievīties kaislīgās turku dejās līdz pat rīta gaismai – tas ir tieši tas, ko tu vēlies, ne tā?

Pirms ļaujies patīkamajai ceļojuma plānošanai, ņem vērā, ka:

  • 70 eiro atlaide attiecas uz visām jaunām rezervācijām, kas veiktas ceļojumiem uz Turciju un Ēģipti, pilnajai ceļojumu paketei ar lidojumu + viesnīcu;
  • Tīmekļa vietnē coraltravel.lv redzamās cenas jau iekļauj atlaidi;
  • akcijas periods ir spēkā no 25. 01. 2022 līdz 07. 02. 2022 (23:59);
  • akcijas noteikumi neattiecas uz atsevišķu aviobiļešu un viesnīcu rezervācijām vai papildus pakalpojumiem, kā arī uz grupu pasūtījumiem, kam tiek aprēķinātas īpašas cenas.

Ir laiks ļauties rūpēm par sevi, pārējo atstājot "Coral Travel Latvia" rokās. Papildini savu ikdienu ar kādu no spilgtajiem koraļļiem, ļaujies jauniem piedzīvojumiem vēl neiepazītās zemēs un kāpini savu labsajūtu siltajā austrumu saulē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!