Uzņēmums Ermitāžas risinājumi piedāvā vienkāršu un drošu risinājumu, kurš var palīdzēt izvairīties no nepatikšanām, ko izraisa “Lovesan” un citi šāda tipa vīrusi.
Kā zināms “Lovesan” tipa vīrusi izmanto drošības caurumus “Windows NT”, “Windows 2000”, “Windows XP” un citās operētājsistēmās. Lai izvairītos no inficēšanās šie caurumi ir regulāri “jālāpa” ar dažādiem datoru drošības uzlabojumiem (security patch), bet tas ir ļoti darbietilpīgs process. Sevišķi, ja jūsu uzņēmumā ir daudz datoru. Tādēļ ne visi sistēmu administratori to pagūst izdarīt. Shavlik Technologies izstrādātais un Ermitāžas risinājumu piedāvātais risinājums HFNetChkPro 4.0 ļaus jums pilnībā kontrolēt situāciju.

HFNetChkPro 4.0 ir vienkāršs datorprogrammu drošības uzlabojumu pārvaldības rīks, kurš sistēmu administratoriem ļauj: - īsā laikā noskaidrot, kuriem datortīkla datoriem un kādai programmatūrai ir nepieciešami drošības uzlabojumi; - veikt vienlaicīgu drošības uzlabojuma instalāciju uz VISIEM (līdz 1000) datortīkla datoriem, kam tas ir nepieciešams.

Papildus informācija ir iegūstama: sazvanoties ar mūsu klienta vadītājiem tālruni 7325553.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!