Foto: Publicitātes foto

Matu transplantācijas klīnikā "Rubenhair" tiek veikta augstas kvalitātes matu transplantācija vīriešiem un sievietēm. Klīnikā jau gandrīz 10 gadus veikta arī uzacu transplantācija, atjaunošana, sejas apmatojuma korekcija. Visā pasaulē vairāki simti miljonu cilvēku ir saskārušies ar matu izkrišanas problēmu. Vienīgais veids, kā atjaunot savu izskatu, ir veicot matu transplantāciju. Runājot par matu transplantāciju, izvēloties pareizo matu transplantācijas ķirurgu un klīniku, iegūsiet lielisku un kvalitatīvu rezultātu. Pareiza ķirurga izvēle ir svarīga vienmēr un neatkarīgi no medicīnas procedūras, kura tiks veikta.


Kāds ķirurgs var veikt matu transplantācijas operāciju?

Matu transplantācijas operāciju var veikt ķirurgs, kurš ir specializējies šajā jomā, ar atbilstošu izglītību un sertifikāciju. Pamatkritērijs ir līdzdalība Starptautiskajā Matu Ķirurģijas Asociācijā (International Society of Hair Restoration Surgery - ISHRS ), kura atrodas ASV. Šī organizācija apvieno matu ķirurģijas speciālistus no visas pasaules, organizē apmācības, pieredzes apmaiņas kursus un sertificē ķirurgus matu transplantācijas jomā. Dalība šajā organizācijā nozīmē, ka klīnikai un matu transplantācijas ķirurgam ir nepieciešamā kvalifikācija un atbilstība visiem jaunākajiem matu transplantācijas starptautiskajiem standartiem un kritērijiem.

Matu transplantācijas klīnikas Rubenhair ķirurgs Andrejs Miļčevskis ir Starptautiskās Matu Ķirurģijas Asociācijas (International Society of Hair Restoration Surgery - ISHRS ) biedrs un sertificēts matu transplantācijas ķirurgs, kurš ir izgājis apmācību un akreditāciju ASV Matu Transplantācijas Ķirurģijas biedrībā.

Kas ir laba un slikta matu transplantācija?

Lielākā daļa cilvēku ievēro tikai sliktus matu transplantācijas rezultātus. Tas ir tāpēc, ka labi matu transplantācijas rezultāti ir nepamanāmi, ar dabisku matu biezuma izskatu. Labam matu transplantācijas ķirurgam ir atbilstoša izglītība, kvalifikācija un pieredze. Tāpēc pareiza matu transplantācijas klīnikas un matu atjaunošanas ķirurga izvēle ir lēmums, kuram arī seko labi matu transplantācijas rezultāti.

Kā pareizi izvēlēties matu transplantācijas ķirurgu?

Izvēloties matu transplantācijas ķirurgu, ir jāņem vērā šādi faktori:

  • Vai ķirurgs ir Starptautiskās Matu Ķirurģijas Asociācijas biedrs (International Society of Hair Restoration Surgery - ISHRS )?
  • Dalība šajā starptautiskajā asociācijā nozīmē, ka ķirurgs ir kvalificēts, ar atbilstošām zināšanām un pieredzi matu transplantācijas jomā.
  • Cik daudz graftus (matu grupas kopums) ķirurgs var transplantēt vienā operācijas dienā vienā reizē?
  • Kvalificēts, pieredzējis ķirurgs veic matu transplantāciju 3000 graftu apjomā vienā dienā, vienā reizē.
  • Kādi sertifikāti un akreditācijas ir ķirurgam?
  • Faktisko pacientu foto pirms un pēc matu transplantācijas operācijas.

Klīnikā "Rubenhair" strādā pasaules līmeņa matu transplantācijas speciālisti

Matu transplantācijas klīnikā "Rubenhair" strādā pasaules līmeņa matu transplantācijas ķirurgs Andrejs Miļčevskis, kurš ir sertificēts Starptautiskajā Matu Ķirurģijas Asociācijā, ASV un speciālisti, kuri gadiem ilgi ir slīpējuši savas iemaņas un kvalifikāciju matu transplantācijas ķirurģijā. Viņi ir izveidojuši nevainojamu reputāciju matu transplantācijas jomā ar savu kvalifikāciju, tehniskajām un mākslinieciskajām prasmēm. Klīnikas speciālisti ir meistari dabiskā matu blīvuma un pareizā matu augšanas leņķa izveidošanā. Matu transplantācijas klīnikas "Rubenhair" speciālistu mērķis ir izmainīt dzīves kvalitāti un savu izskatu cilvēkiem, kurus uztrauc matu izkrišana.

Sūti mums savas galvas foto un saņem bezmaksas konsultāciju "Rubenhair" klīnikā un izmaini savas dzīves kvalitāti!

"WhatsApp": +371 26777776

info@rubenhair.eu

https://www.rubenhair.eu

Matu transplantācijas klīnika Rubenhair

Republikas laukums 3, LV-1010 Rīga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!