Foto: F64
Benzīna cenas daudziem autobraucējiem katru dienu uzdod smagu jautājumu – braukt vai nebraukt? Degvielas izmaksas paaugstinās gandrīz pa stundām, padarot plānākus gan iedzīvotāju maciņus, gan radot galvassāpes uzņēmējiem.

Pirmajā brīdī vienīgais risinājums šķiet nomainīt auto pret citu, ekonomiskāku, piemēram, ar dīzeļdzinēju. Taču ieguvums 'uz papīra' praksē bieži vien izrādās daudz mazāks vai pat ar mīnus zīmi dēļ augstākām apkopēm un neprognozējām remontu izmaksām.

SIA "Auto Gāze" iesaka daudz vienkāršāku risnājumu - autogāzes iekārtu.Turpiniet braukt ar savu auto, izbaudot visas ierastās ērtības, tikai maksājiet mazāk. Autogāze ir un būs vismaz par 60% lētāka nekā benzīns, bet kopējās degvielas izmaksas samazināsies līdz pat 50%. Ja šobrīd par benzīnu katru mēnesi maksājat 200 Ls, tad turpmāk tie būs apmēram 100 Ls. Iekārta atmaksāsies jau 5-7 mēnešu laikā un turpmāk katru mēnesi jūsu rīcībā paliks 100 Ls, kas agrāk caur benzīnbāku izkūpēja gaisā.

Eiropas Savienības enerģētikas stratēģijā autogāze, kas starptautiski pazīstama ar apzīmējumu LPG, ir iekļauta 'tīrās' degvielas kategorijā un arī nākotnē tiks veicināta tās īpatsvara palielināšanās kopējā degvielas patēriņā. Tāpēc varam droši apgalvot, ka benzīna tirgotāju priekšlikumi palielināt autogāzes akcīzes nodokli noteikti tiks noraidīti un autogāze vienmēr būs daudz lētāka par benzīnu un dīzeļdegvielu.

SIA "Auto Gāze" piedāvā 4. paaudzes autogāzes iekārtas, kas nodrošina secīgu gāzes padevi katram cilindram atsevišķi, precīzi dozējot gāzes iesmidzināšanu. Aizmirstiet par gāzes smaku vai samazinātu motora jaudu - 4. paaudzes iekārtas ir novērsušas visus agrāk zināmos trūkumus. Piedāvājumā ir Itālijā ražotās BRC iekārtas, kas papildus nodrošina arī sazināšanos ar motora vadības bloku un veic nepieciešamās korekcijas, kā arī Polijā ražotās STAG iekārtas.

Izvēloties autogāzes iekārtu un uzstādītāju, jāpievērš uzmanība divām būtiskām lietām - iekārtu kvalitātei un meistaru profesionalitātei. Jāatceras, kaiekārtas uzstādīšana ir roku darbs, kam nepieciešama atbilstoša kvalifikācija, un kuras rezultāts ir pilnībā atkarīgs no meistaru kompetences un godaprāta.

SIA "Auto gāze" īpašu vērību pievērš savu meistaru kvalifikācijai. Nemitīgi tiek sekots līdzi jaunumiem, meistari regulāri dodas pieredzes apmaiņā pie iekārtu ražotājiem, lai būtu pilnīga pārliecība, ka klienti saņems jaunākos produktus ar modernākajām tehnoloģijām un augstākajā servisa līmenī.

Autogāzi ir iespējams uzstādīt gandrīz visām automašīnām ar benzīna dzinēju. Piemēram, Renault Megan 2006.g., 1,6i 16V aprīkošana ar STAG iekārtu izmaksās tikai 450 Ls ar PVN, ieskaitot uzstādīšanu. Honda CRV 2008.g. 2.0 BRC iekārtas kopējās izmaksas būs 650 Ls ar PVN. Parēķiniet vēlreiz, cik katru mēnesi maksājat par benzīnu tagad?

Autogāzes uzpildes staciju tīkls gan Latvijā, gan Eiropā ir pietiekami plašs, lai vienmēr kāda no tām būtu pa ceļam. Gadījumā, ja autogāzi ir aizmirsies uzpildīt vai tomēr jūsu maršrutā šādas iespējas nav, automašīna joprojām ir gatava darboties arī ar benzīnu, dodot mums vēl lielāku drošības un brīvības sajūtu.

SIA "Auto gāze" nodrošina uzstādītajām iekārtām 2 gadu vai 60 000 km nobraukuma garantiju. Pēc pirmajiem 1000 km bezmaksas apkope un regulēšana.

Lai uzstādītu gāzes iekārtu, jums tikai jāpiezvana mums, jāvienojas par laiku un jāatved savs auto uz Rīgu, A. Deglava ielu 60 vai Baldones novadu, Kārkli-2 (iespējams saņemt maiņas auto). SIA "Auto gāze" speciālisti parūpēsies par to, lai jau pēc dažām dienām jums atkal būtu prieks braukt, kā tajos vecajos labajos laikos, kad benzīns vēl maksāja 50 santīmus litrā.

Atcerieties - jo ātrāk sāksim ietaupīt uz degvielas rēķina, jo vairāk naudas mums paliks citām, svarīgākām un patīkamām lietām.

Papildus informācija SIA "Auto gāze" mājas lapā www.autogaze.lv

Autogāzes iekārtas darbības princips video:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!