Foto: Publicitātes foto
Labākās dāvanas ir tās, kas turpina sagādāt prieku arī pēc svētkiem. Parocīgs kafijas automāts, kvalitatīvas kafijas pupiņas vai glīts tasīšu komplekts ļaus atcerēties par dāvinātāju rītos, kad nepieciešama enerģijas deva, un laiskās brīvdienās, kad pietiek laika, lai nesteidzīgi pagatavotu savu iecienītāko kafijas dzērienu. Kafijas veikals "Es Mīlu Kafiju" piedāvā idejas, kā svētkos iepriecināt kafijas baudītājus.

Droša izvēle — kapsulu kafijas automāts

Jaudīgs espresso vai maiga latte — ar mazu, bet spējīgu kapsulu kafijas automātu izcils dzēriens būs gatavs dažās sekundēs. Šādai izvēlei ir daudz priekšrocību, sākot no demokrātiskas cenas līdz lietošanas parocīgumam, tāpēc kapsulu kafijas automāti strauji iemantojuši popularitāti gan mājās, gan nelielos birojos. Klasisks pupiņu kafijas automāts prasa zināmas iemaņas dzēriena pagatavošanā, savukārt tiem, kuri ikdienā vēlas baudīt lielisku kafiju, neaizraujoties ar baristas cienīgām darbībām, perfekta dāvana būs kāds no kompaktajiem "illy" kapsulu kafijas automātiem. Kafijas kapsulā atrodas pareiza maluma kafija, kas ilgstoši saglabā svaigumu, un ir tieši tādā daudzumā, lai kafija vienmēr izdotos nemainīgi perfekta. Vienkārši un ātri — aromātisks dzēriens būs gatavs jau pēc viena taustiņa spiediena.

Izcils dizains, lieliska garša

Pat kompaktākie "illy" kapsulu automāti izceļas ar pārdomātu, itāļu arhitekta Pjero Lisoni radītu dizainu, kas iekļausies jebkurā interjerā. Atliek vien izvēlēties starp klasiski sarkanu, baltu vai eleganti melnu risinājumu — viss ģeniālais ir vienkāršs. Ne mazāk svarīgi — "illy" kapsulu automātus iespējams iegādāties, sākot no 115 eiro. Tā būs pieejama dāvana ģimenei vai draugiem, kas ātri vien atmaksāsies un sagādās prieku ilgtermiņā. Tiem, kuri stilam un garšai piešķir īpašu nozīmi, "Es Mīlu Kafiju" piedāvā arī plašu klāstu ekskluzīvu kapsulu kafijas automātu, kas formas un funkcionalitātes ziņā teju neatšķiras no līdziniekiem restorānos.

Labs sabiedrotais jebkuram kapsulu kafijas automātam būs piena putotājs, kas pieejams komplektā ar automātu vai noderēs kā atsevišķa dāvana kārumniekiem, kuriem mājās jau ir ierīce kafijas pagatavošanai. Patīkams bonuss — piena putotājs noderēs arī kakao vai karstvīna sildīšanai.

Prieks acīm un sirdij

Augstvērtīga kafija vienmēr ir laba un noderīga dāvana gan kopā ar pašu automātu vai citiem aksesuāriem, gan atsevišķi. Ja zināt, kādi ir dāvanas saņēmēja kafijas gatavošanas paradumi, "Es Mīlu Kafiju" iespējams izvēlēties kapsulas, kafijas pupiņas vai jau samaltu kafiju no pasaules labākajiem ražotājiem un reģioniem. Tepat Latvijā svaigi grauzdētas kafijas pupiņas, tumšās šokolādes vai ziedu notis — garšas un aromātu izvēle ir teju nebeidzama un ļaus piemeklēt īsto vēstījumu dāvanas saņēmējam. Neapjukt plašajā piedāvājumā palīdzēs "Es Mīlu Kafiju" zinošie speciālisti — kafijas brūvēšanas, pagatavošanas un baudīšanas eksperti.

Ja tomēr šķiet, ka kafijas automāts būtu pārāk liela dāvana, bet īstā kafijas veida un garšas izvēle šķiet pārlieku sarežģīta, "Es Mīlu Kafiju" atrodami arī universāli aksesuāri, kas iepriecinās ikkatru. Elegants "illy" tasīšu komplekts sniegs restorāna sajūtu mājās, bet termokrūzes ļaus baudīt karstu, aromātisku dzērienu jebkurā vietā.

Neraugoties uz nosaukumu, "Es Mīlu Kafiju" iepriecinās arī visdažādāko tēju cienītājus — vairākas no tām pieejamas greznos, īpaši Ziemassvētku tematikā ieturētos iepakojumos. Turpat atrodami arī citi tējas rituālā svarīgi elementi — kannas, krūzītes, tējas lādes iemīļotākās izlases veidošanai.

Jebkura ar kafijas vai tējas baudīšanu saistīta dāvana ir kas vairāk par jaunu virtuves priekšmetu. Tas ir sirsnīgs žests, kas liecina par dāvinātāja gaumi, rūpēm un sasilda ziemas aukstajos mēnešos. Turklāt, lai padarītu saspringto pirmssvētku laiku patīkamāku, "Es Mīlu Kafiju" parūpēsies par izvēlētā produkta ietērpšanu svētku noskaņās un bezmaksas piegādi visā Latvijā pirkumiem virs 15 eiro. Atliek vien nolikt skaisti iesaiņoto dāvanu zem eglītes un nepacietīgi gaidīt, kā smaids atplaukst saņēmēja sejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!