Foto: Publicitātes foto
Pirmssvētku laiks mums visiem ir ļoti īpašs. Gaisā virmo patīkama noskaņa un rosība, taču nereti rodas grūtības ar dāvanu izvēli saviem tuvākajiem. Rotas ir pasakaini skaista dāvana ar nezūdošu vērtību, kas dāvanas saņēmējam liek justies novērtētam un mīlētam. Rotu dāvināšana ir veids, kā paust savas jūtas pašiem dārgākajiem un iemūžināt skaistākos dzīves brīžus.

Vissvarīgākais rotu-dāvanas izvēlē ir, lai tā patiktu saņēmējam un tiktu nēsāta. Zemāk apkopoti "Grenardi" rotu ekspertu ieteikumi dāvanu izvēlē, lai varētu izvēlēties atbilstošāko!

Rotu klasika

Vienmēr nekļūdīga dāvanu izvēle ir klasiskā stila rotas, jo tās piestāv visiem un pastāv ārpus laika rāmjiem. Tās viegli var kombinēt ar citām rotām un nesāt arī ikdienā. Iecienītākās klasiskā stila rotas ir briljantu auskari-nagliņas, gredzeni un kaklarota ar vienu briljantu, "Riviera" kaklarota, kur briljantu rinda eleganti vijas apkārt kaklam, auskari – riņķīši, alianses gredzeni un tā dēvētās tenisa rokassprādzes. Pie klasiskajām vērtībām pieder arī rotas ar pērlēm, kā arī princeses Diānas stila rotas, kur centrālo dārgakmeni, visbiežāk safīru, smaragdu vai rubīnu, ieskauj daudzi mazāka izmēra briljanti, izceļot centrālā akmens burvību.

Dizaina rotas svētkiem

Svētku laikā ļauts būt spilgtākai, tāpēc katrai sievietei jābūt kokteiļformāta rotām – tās ir lielākas, masīvākas, pamanāmākas un īpaši izsmalcinātas. Tās lieliski papildina jebkuru tēlu un paspilgtina dzīves svētku brīžus.

2022. gada tendences


Nākamā gada tendencēs ir futūristiskas, nedaudz robustas rotas ar raksturu baltos un melnos toņos. Īpaši populāras ir rotas ar melno oniksu, dzelteno citrīnu un no keramikas.

Rotas ar akmeņiem iemīļotākajās krāsās

Ja zināma dāvanas saņēmēja mīļākā krāsa, tad rotu izvēle ir īpaši viegla. "Grenardi" rotu klāstā atradīsiet rotas ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem visās iespējamajās krāsās un toņu variācijās.

Rotas vīriešiem

Ja vīrietis nēsā rotas, tad viņa tēlu paspilgtinās vīrišķīgie gredzeni, kaklarotas, rokassprādzes. Taču, ja nav pārliecības, ka vīrietis nēsās rotas, vienmēr noderēs augstas klases aproču pogas, eleganta pildspalva vai rokaspulkstenis.

Rotas bērniem

Bērniem tiek dāvātas rotas ar simbolisku nozīmi kā pirmā dāvana raudzībās vai kristībās, taču, bērnam pieaugot, rotas tiek dāvinātas arī nēsāšanai. Bērnu sirdis iepriecinās rotas ar pasakainiem tēliem, sirdīm, eņģelīšiem, taureņiem un putniņiem.

Rotas kā ilgtermiņa investīcija

Kvalitatīvas zelta rotas ar retiem dārgakmeņiem nekad nenoveco un neiziet no modes. Tāpēc rotas ir ne tikai skaista dāvana, bet arī ilgtermiņa investīcija.

Šīs un citas rotas Ziemassvētku dāvanām iespējams apskatīt "Grenardi" salonā "Grand Hotel Kempinski", veikalos "Spice", "Alfa", "Sky&More", kā arī e-veikalā Grenardi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!