Foto: Publicitātes attēls
Jau no senseniem laikiem pavasaris tiek uzskatīts par jaunu sākumu. No ziemas miega mostas ne tikai daba, arī cilvēki sajūt enerģijas pieplūdumu un vēlmi uzlabot dzīvi. Ne velti mūsu senči Jurģu dienā savās mājas ieveda kārtību vai pārcēlās uz jaunu mājokli. Gadsimtu ritējumā nekas daudz nav mainījies, un arī mūsdienās pavasaris ir piemērotākais laiks, lai iekārtotu jaunu mitekli. Rīcības plāns pavisam vienkāršs – pēdējo reizi iztīri savu esošo dzīvokli, kuru īrē vai kurā kļuvis par šauru, saliec mantas auto un dodies uz jauno dzīvesvietu.

Jaunajā projektā "Salnas 21" dzīvokļi kļuvuši vēl pieejamāki nekā jebkad agrāk. Piemēram, divistabu dzīvokli ar pelēko apdari vari iegādāties par 38 tūkstošiem eiro. Turklāt sadarbībā ar ABLV banku ir radīti īpaši izdevīgi kreditēšanas nosacījumi mājokļu pircējiem. Iegādājoties pilnas apdares dzīvokli kopā ar autostāvvietu, banka piešķir kredītu līdz pat 90% apmērā no pirkuma summas.

Savukārt ģimenēm ar nepilngadīgiem bērniem, kuras izmanto valsts atbalsta programmu, kredītnosacījumi ir vēl draudzīgāki. Šiem pircējiem ABLV banka piešķir kredītu līdz pat 95% apmērā no kredīta summas. Tas nozīmē, ka jaunajām ģimenēm jāsakrāj salīdzinoši neliela naudas summa, lai tiktu pie gaiša, mājīga un silta dzīvokļa nesen uzbūvētā mājā. Vispatīkamāk pārsteigti būs tie jaunie īpašnieki, kuri šobrīd mitinās īrētos dzīvokļus, jo ikmēneša kredīta maksājums būs mazāks nekā pašreizējā īres maksa par mājvietu ar līdzīgu platību.

Jurģi klāt!

"Salnās 21" izvēles iespējas ir visplašākās – sākot ar nelielu, bet komfortablu vienistabas dzīvokli studentiem un beidzot ar plašiem trīsistabu mitekļiem ģimenēm. Izvēlies pilnu apdari, ja vēlies uzsākt dzīvi jaunajās mājās uzreiz, vai ar pelēko apdari, ja gribi pats izlemt, kādā krāsā būs dzīvokļa sienas un grīdas, kur atradīsies iebūvētie skapji, un kā būs iekārtota virtuve.

Priekšrocību, kas padara "Salnas 21" par vienu no iekārojamākajiem projektiem Rīgā, ir daudz. Pirmkārt, tas ir rūpīgi pārdomātais plānojums – moderna studio tipa virtuve ar ēdamzāli, vieta garderobes telpai guļamistabā un balkons katram dzīvoklim. Turklāt, ja esi plašākas telpas kārotājs, pavisam vienkārši vari savienot divus vai vairākus dzīvokļus un iekārtot tos vienotā interjera stilā.


Patiks ģimenēm ar bērniem

Ģimenēm ar maziem bērniem šī ir ideāla dzīvesvieta, tieši tādēļ "Salnas 21" projekta iedzīvotāji lielākoties ir ģimenes. Plašie, gaišie un tīrie gaiteņi, labiekārtotais pagalms un lieliskie kaimiņi uzturēšanos koplietošanas telpās padara patīkamu. Iekšpagalmi ir zaļi, ar apstādījumiem un bērnu rotaļu laukumiem, starp kuriem vijās bruģēti celiņi. Arī par svaiga gaisa trūkumu nevar sūdzēties – līdzās "Salnas 21" atrodas mežs, kas ir lieliska vieta pastaigām un citām aktivitātēm brīvā dabā. Tāpat netālu atrodas vairākas pirmsskolas izglītības iestādes, kas jauno vecāku ikdienas gaitas krietni atvieglo.

Klusums un miers raksturo dzīvi "Salnas 21", tādēļ pat grūti noticēt, ka galvaspilsētas centrs atrodas vien pāris desmitu minūšu brauciena attālumā. Pateicoties attīstītajam sabiedriskā transporta tīklam - četru maršrutu autobusiem un divu maršrutu mikroautobusiem, nokļūšana vecpilsētā vai citos Rīgas mikrorajonos nesagādā nekādas grūtības. Turklāt "Salnas 21" iedzīvotājiem – autoīpašniekiem - mājupceļš no darba ir bez trauksmes, jo automašīnu var novietot drošajās un apsargātajās pazemes vai virszemes stāvvietās.

Vairāk informācijas par "Salnas 21" un projektā pieejamajiem dzīvokļiem www.salnas21.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!