Foto: Publicitātes foto
Arvien biežāk cilvēki izvēlas akumulatora instrumentus, bet reizēm var rasties apjukums, cenšoties izvēlēties starp akumulatora instrumentiem un instrumentiem ar vadu. Kādi ir galvenie iemesli, kādēļ izvēlēties akumulatora instrumentus?

Zīmola "RYOBI" sortimentā ir pieejami akumulatora instrumenti gan DIY jeb dari pats projektiem, gan arī prasīgākiem profesionāļiem. Akumulatora instrumenti ir pareiza izvēle, ja ir svarīga pārvietošanas brīvība un instrumenta svars. Bet ir arī citi iemesli, kādēļ izvēlēties akumulatora instrumentus.

Parocīgums

Ar akumulatora instrumentiem ir iespējams piekļūt vietām, kur būtu ļoti grūti piekļūt ar instrumentu, kuram ir vads. Instrumentu ir iespējams turēt jebkurā leņķī, neradot plaukstas, elkoņa vai pleca traumas. Akumulatora instrumenti ir salīdzinoši vieglāki, tādēļ tie rada mazāku slodzi muskuļiem, kā arī bezvada ierīces ir labāk vadāmas un piemērotākas precīziem darbiem. Ņemot vērā faktu, ka akumulatora instrumentam enerģijas avots ir baterija jeb akumulators, instrumentus ir ērtāk uzglabāt, jo tie aizņem mazāk vietas.

Viegli pārvietojami

Galvenā akumulatora instrumentu priekšrocība ir tāda, ka nav jāuztraucas par vadiem un ar tiem ir iespējams brīvi un netraucēti pārvietoties. Akumulatora instrumenti ir īpaši ērti, ja darbs ir jāveic ārā, jo nav jādomā par ko, kā instrumentam nodrošināt pieslēgumu elektrotīklam. Izvēloties akumulatora instrumentus, vairs nav jānes līdzi ģenerators vai jāvelk pagarinātāji vairāku desmitu metru garumā.

Uzlabota darba drošība

Akumulatora instrumenti ir drošāki salīdzinājumā ar vada instrumentiem, jo tiem nav fiziska vada, kuru ir iespējams nejauši sabojāt darba procesā, piemēram, pārgriezt, strādājot ar ripzāģi.

Vēl viens ieguvums no akumulatoru instrumentiem saistībā ar darba drošību ir tāds, ka nav nepieciešami vairāki pagarinātaji, lai nodrošinātu elektroenerģiju visās nepieciešamajās vietās. Mazāk vadu nozīmē lielāku ērtību un drošāku darba vidi. Aizķeršanās un paklupšana aiz vadiem ir izplatīta trauma dažādu darbu veikšanas laikā.

Izvēloties akumulatora instrumentus, vairs nav jāvelta laiks vadu saspraušanai un satīšanai. Jā, arī viena instrumenta maiņa pret citu aizņem mazāk laika, jo pietiek ar akumulatora pārlikšanu. Tādēļ ir vēlams izvēlēties instrumentus kuriem der viens un tas pats akumulators, piemēram, "RYOBI 18V ONE+" sērijā ietilpst vairāk nekā 150 instrumenti, kuriem visiem der viens un tas pats akumulators, kā arī "RYOBI" nav veikuši izmaiņas akumulatora un instrumentu savienojamībā, tādēļ vecākiem instrumentiem der jaunie akumulatori, bet jaunajiem instrumentiem derēs vecais akumulators.

Ilgs akumulatoru darbības laiks

Ja ir radies iespaids, ka instrumentu akumulatora darbības laiks ir īss, tad kļūdāties. Mūsdienās "Li-Ion" akumulatora veids ir energoefektīvs un darbojas pietiekami ilgu laiku. Intensīvi lietojot, dienā pietiek ar vienu vai diviem akumulatoriem. "RYOBI" sortimentā ir akumulatori, uz kuriem ir atlikušās uzlādes indikators, tādēļ ērti var sekot līdzi tam, cik ilgs laiks atlicis līdz nākamajai akumulatora uzlādei. "RYOBI" akumulatori ir gudri un atšķiras ar to, ka aprēķina jaudas patēriņu un ieslēdz drošinātāju, ja tiek patērēts pārāk daudz, vai iedod papildus jaudu, ja instrumentam tas ir nepieciešams.

Ir iespējams iegādāties akumulatorus ar plašu kapacitāti, kas ne vien ļauj izvēlēties uzlādes biežumu, bet arī variēt ar instrumenta svaru. Izvēloties mazākas ietilpības akumulatoru, instruments būs veiklāks, un veikt, piemēram, ģipškartona paneļu skrūvēšanu pie griestiem, būs daudz ērtāk, nekā ar lielas ietilpības akumulatoru, kurš ir ievērojami smagāks.

Zemākas izmaksas

Izvēloties akumulatora instrumentus citu instrumentu vietā, ilgtermiņā ievērojami tiek samazinātas izmaksas. Augstākas kvalitātes akumulatora instrumenti pirkuma brīdī var izmaksāt vairāk, bet ilgtermiņā tie ir izdevīgāki, jo tiem ir ievērojami zemākas apkopes maksas, kā arī tie patērē mazāk elektroenerģiju.

"RYOBI" ir viens no lielākajiem un inovatīvākajiem elektrisko instrumentu ražotajiem pasaulē, kas sniedz iespēju iegādāties akumulatora instrumentus par patiesi pieejamām cenām. Tieši tādēļ "RYOBI" zīmolu izvēlas ne vien namīpašnieki, galdnieki, un mājamatnieki, bet arī profesionāļi. Uzņēmums ar savu pieredzi ir panācis to, ka zīmola instrumentus izvēlas tie, kuri vēlas darbu paveikt ar patiesi lielisku rezultātu!

Ātri, ērti un vienkārši zīmola "RYOBI" instrumentus ir iespējams iegādāties interneta veikalā "INSERV.LV" vai pie citiem "RYOBI TOOLS" mājaslapā norādītajiem izplatītājiem, bet, ja vēlaties instrumentus pirms pirkuma apskatīt un saņemt konsultāciju, tad dodieties uz INSERV.LV veikalu Remtes ielā 21.

"INSERV.LV" ir augošs Latvijas uzņēmums, kas ir uzsācis darbību arī citās Baltijas valstīs. Tā mērķis ir kļūt par pieejamāko, ātrāko un uzticamāko partneri e-komercijā. Iepriekš teikto apliecina arī Latvijas klientu novērtējumi un pozitīvās atsauksmes jau vairāk kā piecu gadu garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!