Jau šonedēļ, no 6. līdz 9. aprīlim, Olimpiskajā Skonto hallē notiks izstāde “Baltic IT&T 2005”. Spriežot pēc komentāriem portālos, izstādei īpaši tiek pārmests jaunumu trūkums. Tomēr viss nav nemaz tik slikti!
SIA “Datoru drošības tehnoloģijas” pēc ilga pārtraukuma piedalās šajā pasākumā. Tāpēc visi tiek laipni aicināti apmeklēt kompānijas stendu un seminārus un pārliecināties, ka jaunumi tomēr ir.

Speciāli uz “Baltic IT&T 2005”, lai uzreiz pēc izstādes atklāšanas uzstātos seminārā, Rīgā ieradīsies “Kaspersky Lab” stratēģiskās attīstības un analītisko pētījumu nodaļas vadītājs Andrejs Ņikišins. Viņš vairākus gadus ir bijis “Kaspersky Lab” vadošais izstrādātājs, bet pirms tam realizējis savus antivīrusu projektus.

Semināros un stendā būs vēl nebijusi iespēja iepazīties ar pavisam reālu jaunumu — izstrādni, kura tikai iezīmē “Kaspersky Lab” nākotnes risinājumus, “Kaspersky Internet Security 2006” tehnoloģisko prototipu, kas integrētu moduļu veidā ietver aizsardzības komponentes pret visu veidu kiberdraudiem — īpašu proaktīvās aizsardzības komponenti; vairākus datorvīrusu, spiegošanas un citu kaitīgo programmu filtrus; ugunsmūri ar uzbrukumu detektēšanas sistēmu un datora neredzamības iespēju; aizsardzību pret surogātpastu u. c. — un turklāt uzrāda fantastiskus rādītājus datora resursu izmantošanas ekonomiskumā.

Semināri * Trešdiena, 6. aprīlis, plkst. 12.00–12.45. Lielā semināru zāle Nr. 1.

Uzstājas: Andrejs Ņikišins, “Kaspersky Lab” stratēģiskās attīstības un analītisko pētījumu nodaļas vadītājs.

Semināra tēma: “Kaspersky Lab” jaunie produkti, tehnoloģijas un nākotnes plāni uz pasaules IT drošības tirgus tendenču fona, nākamās paaudzes pretvīrusu programmas tehnoloģiskā prototipa prezentācija (krievu valodā). Uzstāšanās gaitā paredzēta “Kaspersky Internet Security 2006” tehnoloģiskā prototipa demonstrācija.

* Ceturtdiena, 7. aprīlis, plkst. 11.00–11.45. Lielā semināru zāle Nr. 1.

Uzstājas: Valdis Šķesters, SIA “Datoru drošības tehnoloģijas” mārketinga direktors.

Semināra/prezentācijas tēma: Kiberdraudu straujā komercializācija un tās ietekme uz pretvīrusu aizsardzības attīstību, “Kaspersky Lab” risinājumi (latviešu valodā). Uzstāšanās noslēgumā paredzēts ieskats “Kaspersky Internet Security 2006” tehnoloģiskā prototipa koncepcijā un raksturojumos.

Tāpat kompānijas stendā būs ekskluzīva iespēja kopā ar vīrusu apkarotājiem pieminēt aizgājējus “Win95.CIH”, “LoveLetter” un citus, kas apglabāti antivīrusu laboratoriju kolekcijās, kā arī klātienē iepazīties ar “Kaspersky Lab” sasniegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!