Foto: Publicitātes foto
Iespējams, apmeklējāt "Microsoft veikalu, lai iegūtu "Microsoft Office 365" produkta atslēgu, taču "Microsoft Office 365" ir ikgadējs abonēšanas pakalpojums, un pēc sākotnējās 30 dienu bezmaksas izmēģinājuma versijas jūs varētu iztērēt vairāk nekā 69,99 ASV dolārus gadā. Ja vēlaties iegādāties jaunāko "Microsoft Office 2021 Pro Plus" versiju, sākotnējā cena ir 439,99 ASV dolāru, kas lielākajai daļai cilvēku ir liela nauda.

Tagad "Keysoff" ir gada vidus izpārdošana. Ja jums ir tikai viens dators, lai atjauninātu "Office", jūs varat izvēlēties "Office 2021" tikai par 26,25 eiro! Ja vēlaties dalīties ar ģimeni un draugiem, varat izvēlēties vairāku atslēgu komplektu – "Office 2021" tikai par 13,85 eiro! Šī ir labākā cenas un vērtības attiecība. Ja esat "Mac" lietotājs, varat iegādāties "Microsoft Office Home & Business 2021" mūža licenci tikai par 37,99 eiro.

"Microsoft Office" atlaižu sezona! Zemākā cena – 13,85 eiro par PC.

Operētājsistēma ir pamats drošai un stabilai datora darbībai. Iegādājieties "Windows 10 Professional Edition" vietnē "Keysoff" summā 6,22 eiro par vienību, kā arī varat bez maksas atjaunināt uz "Windows 11 Professional Edition".

Iegādājieties "Windows OS" tagad par nepārspējamām cenām

62% atlaide dažādiem produktiem ar kodu VZK6

Uzziniet vairāk.

50% atlaide ar kodu VZK50

Uzziniet vairāk.

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorinstrumentu programmatūra, "Keysoff" ivar palīdzēt. Piemēram, "Keysoff" var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātei birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

"Keysoff" garantē, ka tā pārdotās licences ir 100% autentiskas un tām nav nekādu drošības problēmu. Licences, ko iegādājaties no "Keysoff", nav ierobežotas ar abonēšanu, tāpēc tās ir "uz mūžu", un jums ir neierobežota piekļuve – operētājsistēma tiks atjaunināta un atbalstīta tās darbības laikā. Instalēšanas un lietošanas laikā, ja jums rodas kādi jautājumi, varat sazināties ar "Keysoff" diennakts tehniskā atbalsta komandu. "Keysoff" nodrošina pēcpārdošanas apkalpošanu mūža garumā. Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, veicot datora modernizāciju ar šo īpašo piedāvājumu!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss
Sazinaties ar "Keysoff": service@keysoff.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!