Diemžēl nav neviena cilvēka, kurš kaut reizi nebūtu saskāries ar akūtu zarnu infekciju. "Vēdera gripa" izraisa gremošanas traucējumus, vemšanu, caureju, drudzi. Slimības izraisītāji (rota - un narovīrusi) ir ļoti bīstami un ārkārtīgi dzīvotspējīgi mikroorganismi - tiem nav bīstama izžūšana, tie izdzīvo gan pie augstām, gan zemām temperatūrām.

Šie vīrusi sastopami ne tikai uz nemazgātiem augļiem un dārzeņiem, bet var arī atrasties ūdenī ar kuriem šos produktus mazgājam. Vairums cilvēku ir pārliecināti, ka vīrusus var nogalināt tikai ūdeni vārot. Tomēr, vārot ūdeni, tas zaudē arī savas labās īpašības. Turklāt, vārot ūdeni, mēs nevaram pilnībā atbrīvoties no tādu vielu klātbūtnes kā - dzelzs, hlors, smagie metāli un cietības sāļi, kas organismā uzkrājoties lielā daudzumā var izraisīt nierakmeņu veidošanos. Šo sarakstu var turpināt un turpināt. Neattīrīta ūdens vārīšanas procesā var pat rasties jauni, cilvēka veselībai kaitīgi ķīmiski savienojumi.

Ko darīt? Kā iegūt tīru ūdeni, saglabājot visas tā labās īpašības?

Atbilde ir filtrs Geizer-BIO, ieguvušais atzinību vairākās Eiropas valstīs un vienīgais filtrs, kurš ir saņēmis Krievijas atbilstības sertifikātu GOST R, atļaut izmantot filtrēto ūdeni dzeršanai bez vārīšanas. Izmantojot filtru Geizer-BIO Jūs iegūsiet garantētu aizsardzību pret piesārņojumiem - ūdens būs 100% attīrīts no bīstamajiem rota - un narovīrusiem, kā arī no citem kaitīgiem mikroorganismiem. Ar filtru Geizer-BIO Jūs variet būt pārliecināti, ka dzeramais ūdens ir absolūti nekaitīgs Jūsu veselībai - to apliecina pētījumi, kuri tika veikti Francijas zinātniski pētnieciskajā centrā The Pasteur Institute of Lille un Sisina A.N. vārdā nosauktajā Krievijas Veselības ministrijas Cilvēka Ekoloģijas un Apkārtējās Vides Ekoloģijas ZPI.

Ūdens filtrs GEIZER-BIO - tā ir unikāla Jūsu ģimenes aizsardzība no daudziem piesārņojumiem, kuri var iekļūt ūdens apgādes sistēmā, tai skaitā no baktērijām un vīrusiem, hlora, dzelzs, smagiem un radioaktīviem metāliem, tai pašā laikā saglabājot visas cilvēka organismam nepieciešamās minerālvielas.

100% drošs un tīrs ūdens bez vārīšanas!

Uzņēmuma Geizer ūdens filtrus var iegādaties vairāk kā 100 tirdzniecības vietās Latvijā.

Vairāk mājas lapā:  http://www.geizer.eu/ vai internet veikalā http://shop.geizer.eu/.

 Tikai tagad - Geizer BIO var iegādāties par akcijas cenu - 89,00 euro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!