Iepazīstoties ar dāvanu sarakstu, kas uzskaita vidējā Latvijas iedzīvotāja nevēlamās Ziemassvētku dāvanas, un salīdzinot to ar dāvanu ieteikumiem interneta forumu sadaļās „Ko uzdāvināt?”, rezultāti ir pārsteidzoši. Iespējams, precīzāk būtu teikt „paradoksāli” – pašam nepatīk, bet turpinu dāvināt un ieteikt citiem.

Dāvanu ekspertu novērojums.

Decembra sākumā DāvanuServiss.lv Latvijas iedzīvotāju vidū veica aptauju, noskaidrojot briesmīgākās Ziemassvētku dāvanas, kuras cilvēki jebkad ir saņēmuši. Apkopojot aptaujas rezultātus, nevēlamāko dāvanu TOP 5 izskatās šādi:

1. Sveces;

2. Šampūni, dezodoranti un dažādas higiēnas preces;

3. Dažādas māla vai līdzīga materiāla figūriņas/ skulptūras;

4. Zeķes, cimdi, adīti džemperi;

5. Bilžu albumi; foto rāmīši u.t.t;

Tajā pat laikā, ielūkojoties interneta forumu rekomendācijās, ieteicamo dāvanu sarakstā varam ieraudzīt neko citu kā sveces, pašu adītus cimdus, zeķes, džemperus u.t.t.

Kā izvairīties no nevēlamo dāvanu iegādes un to vietā uzdāvināt kaut ko patiešām patīkamu, neaizmirstamu un vērtīgu?

Ja sveces, šampūni, māla figūriņas, zeķes vai foto rāmītis ir patiešām tas, ko cilvēks vēlas un par ko priecājas, tad viss ir kārtībā un dāvana ir patiešām lieliska. Tomēr, ja šāda dāvana ir izvēlēta, nezinot, ko dāvināt, vai cenšoties ieekonomēt, tad te nu gribas teikt, ka ne vienmēr neaizmirstama un vērtīga dāvana nozīmē dārgu dāvanu. Mūsu pieredze rāda, ka nereti cilvēki iztērē daudz vairāk naudas dāvanās, kuras pēc tam nevienam nav vajadzīgas, nekā nopietni un gudri izsver iespējamos dāvanu variantus. Piemērs ir vienkāršs: var nopirkt dāvanā džemperi par 20Ls, kurš cilvēkam varētu nepatikt, nederēt, vai tā vietā, piemēram, nopirkt „Dāvanu izlasi", kurā ir 30 patiešām aizraujoši piedzīvojumi, sākot no lidojuma ar deltaplānu, šokolādes masāžas, ūdens relaksāciju apmeklējumiem līdz pat iespējai doties diennakts izbraucienā suņu pajūgā. Un tie ir tikai daži no mūsu piedāvājumiem. Kopumā piedāvājam vairāk kā 400 dažādas piedzīvojumu dāvanu kartes dažādām gaumēm, savukārt uz Ziemassvētku laiku esam īpaši parūpējušies par saviem klientiem, piedāvājot viņiem:

  • Svētku ATLAIDES, sākot no 15 - 70%, visu decembra mēnesi;
  • Bezmaksas dāvanu piegādi;
  • Iespēju laimēt lidojumu gaisa balonā 2 personām, iepērkoties pie mums;
  • Iegādājoties 2 dāvanu kartes, 3. dāvanu karti dāvinām PAR BRĪVU (ekskursija uz Rūjienas Saldējuma rūpnīcu 2 pers.);
  • Jaunus un vēl nebijušus piedzīvojumus, kā, piemēram, skijorings un daudzus citus;
  • Ziemassvētku konkursu maratonu tādos sociālajos tīklos kā Facebook un Twitter;
  • Visbeidzot - decembrī strādājam ilgāk un vairāk. Darba dienās no 9:00 - 20:00, sestdienās no 10:00 - 16:00

Vēlies ko mainīt savos dāvināšanas paradumos? Vēlies būt oriģināls un prātā paliekošs dāvinātājs? Meklē dāvanas DāvanuServiss.lv

DāvanuServiss.lv ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā, kurš jau 4 gadus Latvijas iedzīvotājiem piedāvā iegādāties oriģinālas, aizraujošas un emocionālas dāvanu kartes.
DāvanuServiss.lv
- Uzdāvini piedzīvojumus!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!