Foto: Publicitātes foto
"Latvijas klimats veicina cilvēku attīstību," joko RBS Angļu valodas centra direktore Tatiana Ginzburg. "Tā kā īstā vasara iestājas tikai jūlijā, citreiz tikai augustā, tad vasaru gaidot vēl var paspēt izmantot šo laiku lietderīgi. Piemēram, ja jūsu angļu valodas zināšanas ir ierūsējušas vai vēlaties tās attīstīt – var apmeklēt angļu valodas kursus. Tad jau pirms Jāņiem ar sertifikātu kabatā varēsiet spert soli vasarā!"

Plašas angļu valodas apgūšanas iespējas Rīgas centrā piedāvā RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs, Skolas ielā 11.

Vispārējās angļu valodas kursi

Ja jūs vēlaties uzspodrināt savas zināšanas, lai vasaras laikā ar mierīgu sirdi varētu ceļot, tad vispārējās angļu valodas kursi ir piemēroti jums. Programmas mērķis ir ļaut studentiem, kuriem nav pietiekamu zināšanu, saprast un atbilstoši izmantot valodu dažādas vidēs, tostarp, sociālajā un profesionālajā. Kursi tiek piedāvāti atbilstoši zināšanu līmenim, kā arī tiek lietota attiecīgajam līmenim atbilstoša apmācības metodika.

Biznesa angļu valodas kursi

Šie kursi paredzēti studentiem ar priekšzināšanām, un palīdz pilnveidot starptautiskajai biznesa videi raksturīgo lietišķo angļu valodu. Katrā programmas līmenī ir divi kursi Lasīšana un Gramatika, tā strukturēti ir arī vispārējās angļu valodas kursi. Pie tam lasīšana daļa ietver specifisko biznesa terminoloģiju. Tāpat kurss palīdz apgūt biznesa korespondences (e-pasts, vēstules, ziņojums) sastādīšanas iemaņas. Tie ir lieliski piemēroti tiem, kuri šovasar gaida svarīgus ārzemju viesus.

Efektīva komunikāciju angļu valodā

Ja jums jau ir zināšanas angļu valodā, bet Jūs vēl joprojām nejūtaties pārliecināti par tām, iesakām apmeklēt efektīvas komunikācijas kursus. Nodarbībās galvenais akcents tiks likts uz sarunvalodas iemaņu attīstīšanu, vārdu krājuma papildināšanu un izrunas pilnveidošanu. Tāpat kā vispārējās angļu valodas kursi, tie ir lieliski piemēroti, lai sagatavotos atvaļinājumam.

Efektīvas prezentācijas angļu valodā

Prezentācija pat dzimtajā valodā ir īsts pārbaudījums, bet, ja tā jāvada angļu valodā, daudziem iestājas panika. Šādā situācijā var palīdzēt šis kurss, kurā, Jūs ne tikai bagātināsiet savu vārdu krājumu un uzlabosiet gramatiku, bet arī iemācīsieties plānot prezentāciju, gūsiet publiskās uzstāšanās iemaņas, prasmes nodibināt kontaktu ar auditoriju, atbildēt uz jautājumiem utt. Kurss domāts tiem, kuriem ir labs un ļoti labs angļu valodas zināšanu līmenis.

Jaunais mācību semestris RTU Riga Business School Angļu valodas centrā sāksies jau 3. aprīlī. Pievienojieties mūsu studentiem un absolventiem un dodies vasarā pārliecināts par savām angļu valodas prasmēm! Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācību uzsākšanu, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!