Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā svētdienā komanda "Team Herbalife" pieņēma izaicinājumu un piedalījās Lattelecom Rīgas maratonā. Starp tūkstošiem dalībnieku no 70 pasaules valstīm, komanda "Team Herbalife" guva lieliskus panākumus, kā arī bija viena no lielākajām komandām, kas piedalījās maratonā. Tas vēlreiz pierāda, ka izaicinājumi ir vieglāk pārvarami kopā ar komandu.

Skriešanas popularitāte joprojām pieaug

Ir vairāki iemesli, kāpēc gadu no gada skriešana ir bijusi populāra to vidū, kuri ir izvēlējušies vienlaicīgi aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Viens no tiem – skriešana joprojām ir viens no pieejamākajiem sporta veidiem, kas vienlaikus ievērojami uzlabo veselību. Zinātniskie pētījumi ir pierādījuši, ka skriešana palīdz cīnīties ar dažādām veselības problēmām, piemēram, diabētu, sirds slimībām, augstu asinsspiedienu, kā arī palīdz novērst svara pieaugumu un uzlabot imūnsistēmu. Papildus tam skriešana uzlabo arī garastāvokli un pašpārliecinātību.

Tāpat kā ar citiem sporta veidiem, arī nodarbojoties ar skriešanu ir svarīgi, lai organisms saņemtu nepieciešamās uzturvielas, kas palīdzētu izturēt lielu fizisko slodzi. Vieglākais veids, kā to panākt, ir izvēlēties ēdienu, kas piesātināts ar ogļhidrātiem un olbaltumvielām, kā arī satur pēc iespējas mazāk tauku. "Herbalife" olbaltumvielu kokteilis Formula 1, veselīgas maltītes batoniņš un citi līdzīgi produkti palīdzēs uzņemt sabalansētu uzturu un sasniegt labākus rezultātus. Nepieciešamās olbaltumvielas atradīsiet arī liesā gaļā (vistas, tītara vai liellopu gaļā), piena produktos, olās, kvinojā un pākšaugos. Nedrīkst aizmirst par to, ka vidējais ūdens daudzums, ko būtu ieteicams izdzert dienā, ir 1 - 1,5 litri vai 6 - 8 glāzes.

Panākumus veido smags darbs un komandas gars, uzsver komanda "Team Herbalife"

1470 skriešanas entuziasti no komandas "Team Herbalife" piedalījās Lattelecom Rīgas maratonā, kas ir pat divas reizes vairāk nekā 2016. gadā. Komanda "Team Herbalife" uzsver, ka iespēja vairāk nekā 1400 cilvēkiem apvienoties un kopā darīt to, kas sagādā baudu, ir nenovērtējama pieredze: "Kolektīvie sporta pasākumi ne tikai satuvina ģimeni un draugus, bet arī sniedz iespēju iepazīt jaunus cilvēkus un dalīties kopīgās zināšanās. Kā komanda mēs mācāmies atbalstīt viens otru tad, kad tas nepieciešams. Tāpat maratons ir lieliska iespēja un veids, kā iedrošināt cilvēkus pievērsties sportam". Lai stiprinātu komandas garu, komanda "Team Herbalife" veica kopīgu iesildīšanos pirms maratona starta, kā arī dalījās pieredzētajā un apsveica viens otru pēc katras noslēgtās distances.


Starp 1470 komandas dalībniekiem vairākums – 1210 skrējēji – piedalījās 6 kilometru skrējienā, savukārt 200 skrējēji pārstāvēja komandu "Team Herbalife" 10 kilometru skrējienā. Ievērības cienīgi ir fakts, ka 42 kilometru komandas skrējienā vīriešu komanda "Team Herbalife" ieguva 8. vietu.

14 komandas "Team Herbalife" dalībnieki piedalījās 21 kilometra skrējienā. Līdzīgi kā citos dzīves notikumos, arī garo distanču skrējējiem svarīga ir pareiza sagatavošanās. Komanda "Team Herbalife" iesaka: "Ieguldi papildu laiku, lai izveidotu detalizētu sagatavošanās plānu, iekļaujot tajā grafikus un konkrētus darba uzdevumus". Lai pareizi sagatavotos garākai skriešanas distancei, ieteicams nodarboties ar regulāriem treniņiem, paredzēt laiku atpūtai un miegam, kā arī pievērst uzmanību sabalansētam uzturam.

Komanda "Team Herbalife" atzīst, ka komandas gars vairāk motivē sasniegt finišu, tomēr ne mazāk svarīgi ir katram ticēt saviem spēkiem. Skriešana ir daļa no sarežģītas veselīga dzīvesveida sistēmas, tāpēc iespējams šis ir īstais laiks, lai sāktu jaunu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!