Foto: Publicitātes foto
Moduļu mājas raksturo iespēja tās pārvietot un/vai laika gaitā savienot savā starpā. Arī piegādātas šīs ēkas tiek lielā mērā jau gatavas vai vismaz mājas formas atgādinošas. Pārsvarā pāris dienu laikā pēc piegādes, bet atsevišķos gadījumos vien pāris stundās pēc piegādes māja ir gatava lietošanai un dzīvošanai.

"Uzņēmuma "Bouw Art" moduļu māju rašanos veicināja situācija pasaulē – attālinātais darbs, kas nozīmē, ka nav vajadzības nepārtraukti atrasties ofisā. Gan darbinieki, gan arī uzņēmumu vadītāji ir sapratuši, ka strādāšana no mājām vai jebkuras vietas, kur ir pieejams internets, ir pieņemama. Tā kā lielas mājas būvniecība lielākoties aizņem daudz laika un prasa arī ļoti daudz nervu, mūsu ideja bija un joprojām ir pavisam vienkārša – ir modeļi, kas ir mūsu piedāvājumā, ir plānojumi, kas ir mūsu standarts ar piezīmi, ka varam to nedaudz mainīt, ja klientu neapmierina mūsu izstrādātais plānojums, un ir daži grīdu un daži sienu risinājumi, kurus piedāvājam. Kāpēc nav plaša apdares materiālu izvēle ārsienām, iekšsienām un grīdām? Mēs sapratām, ka lielāka izvēle rada haosu gan mūsu klientu vēlmēs, gan arī ražošanas procesā, jo uzturēt noliktavu, kurā ir visi iespējamie materiāli, ir praktiski neiespējami," stāsta uzņēmuma vadītājs Aleksandrs Asejevs.

"Bouw Art"

Mēs – "Bouw Art" – uzskatām, ka kvalitatīvi materiāli ir galvenais priekšnoteikums, lai izveidotu un uzbūvētu lielisku māju. Tieši tāpēc visos mūsu piedāvātajos dizainos izmantojam tikai labākos un augstvērtīgākos kokmateriālus, logus, membrānas un izolācijas materiālus, tādējādi nodrošinot, ka jūsu māja ne tikai izskatīsies lieliski, bet arī būs energoefektīva un ilgmūžīga. Turpinot meklēt jaunus un interesantus risinājumus, māju apdarē esam iekļāvuši metāla fasādes, kuras arī kombinējam ar koku un stiklu, piešķirot modernāku izskatu klasiskajām koka fasādēm.

Dizains ir mūsu lielākais trumpis, salīdzinot ar konkurentiem. Mēs piedāvājam lielas vitrīnas, miksētas fasādes un nestandarta risinājumus iekšējā apdarē, ko īpaši novērtējuši klienti no Islandes.

Esam arī uzsākuši mūsu ražoto māju savienošanu. Lielākais projekts, kas šobrīd ir plānā, sastāv no sešām kopā savienotām mājām, bet tās joprojām ir kā atsevišķi moduļi ar iespēju nākotnē savienot pa divām vai trim mājām vienai saimei.

Kvalitāte ir viens no svarīgākajiem aspektiem, kam pievēršam lielu uzmanību. Uzņēmumā esam izstrādājuši iekšējās kvalitātes kontroli, lai mūsu piegādātas mājas kļūtu arvien labākas.

Klientu apkalpošana ir mūsu prioritāte. Ātras, saprotamas un galvenokārt profesionālas atbildes, lai klients iespējami īsākā laikā saprastu, vai mēs viņa varam piedāvāt to, kas nepieciešams. Vienmēr arī priecē klienti, kuri izskata iespēju iegādāties "Bouw Art" māju, bet to neizdara. Šādā gadījumā cenšamies ar klientu aprunāties un iegūt atgriezenisko saiti, lai pilnveidotu un uzlabotu savus produktus.

Šobrīd savu darbību esam jau izvērsuši vairākās Eiropas valstīs, un mums ir nākotnes plāni attiecībā uz Rietumeiropu un arī valstīm pāri okeānam, kur tiek plānota filiāles atvēršana.

Cilvēkiem, kuri meklē māju, bet vēl īsti nezina, ko tieši viņi vēlas, iesakām uzskaitīt 3–4 svarīgas lietas, kurām ir jābūt mājā. Nākamais divas lietas, – tādas, kuras vēlētos, bet nav obligātas, un tad idejas, kuras nav tik būtiskas, bet varētu realizēt tuvākajā nākotnē. Tas pašiem sev ļaus atvieglot izvēli, kad būs pienācis brīdis veikt pirmo konsultāciju ar speciālistu. Nebaidieties uzdot jautājumus. Esam novērojuši, ka jautājumi bieži vien noved pie lieliskām un pat pārsteidzošām idejām, kuras ar mūsu speciālistu palīdzību varam realizēt dzīvē.

Domājot par jaunu klientu piesaisti, mēs vienmēr esam bijuši ļoti atvērti tikties ar viņiem klātienē un parādīt ražošanas procesu, kas ļauj novērtēt māju dažādās stadijās, sākot no karkasa izbūvēs līdz brīdim, kas tā ir gatava dzīvošanai. Tādējādi klienti var paši pārliecināties par materiālu un ražošanas kvalitāti.

Katras mājas izpildes termiņš ir trīs mēneši, un "Bouw Art" šobrīd vienlaicīgi spēj ražot 12–15 mājas. Cītīgi strādājam pie tā, lai viena māja tiktu saražota divos mēnešos.

Esam izstrādājuši vairāk nekā 15 moduļu māju projektus, kuru kvadratūra ir no 24 m2 līdz 90 m2. "Bouw Art" moduļu un paneļu mājas ražo kopš 2020. gada. Plašāka informācija atrodama mūsu mājaslapā www.bouwart.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!