Foto: Publicitātes foto
11. maijā no pulksten 10.00 līdz 14.00 interneta vietnēs "Palieccilvels.lv" un BITE Latvija FB profilā norisināsies jaunā tiešsaistes pasākumu cikla "Paliec mājās – paliec cilvēks!" konference, kas veltīta šībrīža ekonomiskajai situācijai Latvijā un pasaulē kopumā, kā arī ar to saistītajiem izaicinājumiem.

Otrajā pēc skaita šī cikla konferencē uzstāsies dažādu biznesa nozaru pārstāvji, daloties ar savām šībrīža pieredzēm un izaicinājumu risinājumiem.

Konferencē uzstāsies tādi Latvijas biznesa nozares pārstāvji, kā Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras Padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, Latvijas Darba devēju kon-federācijas (LDDK) ģenerāldirektore Līga Menģelsone, Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes priekšsēdētājs Jānis Jenzis, Zinātnieks un akadēmiķis Ivars Kalviņš, Latvijas universtitātes profesors Gundars Bērziņš, A/S Preiļu siers valdes priekšsēdētājs Jāzeps Šņepsts.

Latvijas Komandu Sporta Spēļu Asociācijas izpilddirektors Kaspars Gorkšs, SIA "Baltic Travel Group" Korporatīvo pasākumu un konferenču nodaļas vadītāja Gaļina Bukovska, Latvijas Restorānu biedrības vadītājs Oskars Skara, koncertzāles Latgales vēstnbiecība GORS vadītāja Diāna Zirniņa, doktors Džons Filders - naturopāts, pētnieks un zinātnieks no Austrālijas, uc.

Konferences moderators būs uzņēmējs Viesturs Koziols.

Kas ir šībrīža situācija – krīze vai iespēja izaugsmei un labklājības nodrošināšanai nākamajāmām paaudzēm?

Vai Latvija būs inovāciju un kreatīvo industriju izaugsmes paraugstāsts?

Kas jāatbalsta vairāk - darba devējs vai darba ņēmējs?

Kādas ir Latvijas vājās un stiprās puses? Kur sagaidāmi vislielākie izaicinājumi, kā tiem sagatavoties?

Izglītības un zinātnes nozīme krīzes laikā.

Vai Latvija var kļūt par līderi kādā no ekonomikas nozarēm?

Uzsvaru un atbalsta mehānismu prioritātes ekonomikā - IT risinājumu prioritātes, ilgtermiņa finanšu pieejamība, konkurētspējas atbalstīšana un veicināšana, sporta un kultūras atbalsts.

Šie ir PALIEC CILVĒKS #2. EKONOMIKA. IZAICINĀJUMI. konferences pamata jautājumiem, uz kuriem atbildes centīsies sniegt pasākuma lektori.

Šobrīd, kad visai sabiedrībai ir vairāk jautājumu nekā atbilžu, ir tik ļoti svarīgi dalīties pieredzē, diskutēt, meklēt iespējami labākos risinājumus ekonomikas attīstībai, būt atbildīgiem, drosmīgi-em un inovatīviem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!