Kļūsti par lielāko veikalu akciju preču portāla Zave.lv Facebook sekotāju un piedalīties konkursā, kurā katru nedēļu varēsi laimēt dāvanu karti!

Konkursa laikā katru nedēļu izlozēsim vienu Zave.lv Facebook lapas sekotāju, kurš balvā saņems dāvanu karti 50 EUR vērtībā kādā no portāla Zave.lv partneru veikaliem - "Arkolat", "K-rauta", "Seppala", "BebiCentrs", "AirSmoke", "Gandrs", "Madam Baron", "LiveActive", "Optimus mēbeles", "Benu aptieka", "Prisma" un "Beauty Market". 

Katru pirmdienu paziņosim iepriekšējās nedēļas konkursa uzvarētājus Zave Facebook lapā.

Klikšķini ŠEIT, iepazīsties ar konkursa noteikumiem un piedalies dāvanu kartes izlozē.

Šīs nedēļas konkursa balva - dāvanu karte 50 EUR vērtībā no trauku un mājsaimniecības preču uzņēmuma "Arkolat".


Zave.lv ir lielāko veikalu akcijas preču portāls, kas vienuviet apvieno vairāk kā 40 veikalus 19 dažādās kategorijās. Zave.lv tu atradīsi pārtikas produktus, apģērbus un apavus, kosmētiku, preces mājai, dārzam, būvniecībai, sportam u.c.
Ar Zave.lv tu vari plānot savus pirkumus laicīgi un ietaupīt.

SIA "Arkolat" ir vadošais trauku un mājsaimniecības preču uzņēmums Baltijā, kas piedāvā visu nepieciešamo ēdiena gatavošanai un servēšanai,  kā arī daudz un dažādas noderīgas lietas virtuvei un mājai. Plašajā piedāvājumā  ir padomāts gan par privātpersonām, gan uzņēmumiem -  īpašs sortiments vairumtirdzniecībai un HoReCa segmentam.  Piedāvājam iznomāt traukus "Arkolat'' trauku nomā.  Privātpersonām pieejams veikals - noliktava, kura telpās atrodas arī lielākais trauku OUTLETS! Atrodamies Rīgā, Mūkusalas ielā 72B; Ieskaties interneta katalogā www.arkolat.lv.  

Ar veikala "Arkolat" aktuālākajiem akciju piedāvājumiem vari iepazīties ŠEIT!

Zave.lv - sāc lietot jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!