Kļūsti par lielāko veikalu akciju preču portāla Zave.lv Facebook sekotāju un piedalīties konkursā, kurā katru nedēļu varēsi laimēt dāvanu karti!

Konkursa laikā katru nedēļu izlozēsim vienu Zave.lv Facebook lapas sekotāju, kurš balvā saņems dāvanu karti 50 EUR vērtībā kādā no portāla Zave.lv partneru veikaliem - "Arkolat", "K-rauta", "Seppala", "BebiCentrs", "AirSmoke", "Gandrs", "Madam Baron", "LiveActive", "Optimus mēbeles", "Benu aptieka", "Prisma" un "Beauty Market". 

Katru pirmdienu paziņosim iepriekšējās nedēļas konkursa uzvarētājus Zave Facebook lapā.

Klikšķini ŠEIT, iepazīsties ar konkursa noteikumiem un piedalies dāvanu kartes izlozē.

Šīs nedēļas konkursa balva - dāvanu karte 50 EUR vērtībā no veikala "Madam Baron".


Zave.lv ir lielāko veikalu akcijas preču portāls, kas vienuviet apvieno vairāk kā 40 veikalus 19 dažādās kategorijās. Zave.lv tu atradīsi pārtikas produktus, apģērbus un apavus, kosmētiku, preces mājai, dārzam, būvniecībai, sportam u.c.
Ar Zave.lv tu vari plānot savus pirkumus laicīgi un ietaupīt.

Skaistas zeķes ir nepārprotams sievietes elegances simbols! "Madam Baron" aicina mūsu veikalos baudīt zeķu burvību un jaunākās zeķu modes tendences. Jūsu izvēlei piedāvājam augstas kvalitātes zeķes, zeķbikses, aksesuārus, zeķturus un veļu jebkurai gaumei, no tādiem pasaulē zināmiem zīmoliem kā Kunert, Hudson, Wolford, Falke, Marc O'Polo un Philippe Matignon. "Madam Baron" piedāvā arī sava zīmola produkciju - zeķturus, legingus un dažādus kāju dekorus. Šie izstrādājumi ir ražoti Latvijā, un ir 100% roku darbs. 

Ar veikala "Madam Baron" aktuālākajiem akciju piedāvājumiem vari iepazīties ŠEIT!

Zave.lv - sāc lietot jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!