Foto: Publicitātes foto
Sievietes ir no Venēras, vīrieši - no Marsa, bet grāmatveži pavisam no citas planētas. Jo reti kurš cilvēks pasauli redz tik pragmatiski un racionāli, kā grāmatvedis, kas savās rokās, domās un darbos tur jebkura uzņēmuma asinsriti - finanses. Reti kurš spēj to darīt tik mainīgos apstākļos, ko ietekmē normatīvo aktu izmaiņas, nemitīgi mēģinājumi efektivizēt nodokļu politiku, kā arī no otras puses - arvien jauni IT risinājumi, kas jāapgūst, lai strādāt būtu vieglāk.

Tādēļ jebkurš finanšu profesionālis - vai tas būtu grāmatvedis, finansists vai uzņēmuma vadītājs - novērtē informācijas avotu, kas ne tikai ziņo par jomas jaunumiem, bet arī profesionāli tos komentē, skaidro un arhivē, lai tie būtu pieejami, kad vien nepieciešams. Portāls BilancePLZ ir tieši šāds grāmatveža palīgs, kas sevī ietver nozares speciālistu atzītā žurnāla "Bilance" pieredzi un apvieno to ar mūsdienīga dizaina interneta portāla lietošanas ērtumu un funkcionalitāti.

Pragmatiskums vispirms

Mēs jau teicām, ka grāmatveži ir pasaules pragmatiskākie cilvēki? Mēs ar prieku to pateiksim vēlreiz! Tieši tādēļ jauno portālu esam veidojuši tā, lai to novērtētu cilvēki, kas uz lietām skatās vispragmatiskāk. Kas tad ir tās lietas, ko finanšu profesionāļi meklē vispirms, lai pasauli grieztu paši, nevis pasīvi grieztos tai pakaļ? Bez pārsteigumiem - tās ir tieši tās pašas lietas, ko esam likuši portāla pamatos:

Viss aktuālais vienuviet

Ja kaut kas mainās likumos, nodokļos vai procedūrās - jūs to uzzināsiet pie mums. Ne tikai kā faktu, bet arī kā interpretāciju - savienotu ar reālo pasauli un mūsu ikdienas vajadzībām. Portāla abonentiem ir pieejami ne tikai portāla ziņas - te atradīsiet arī žurnāla Bilance rakstus, analītiku un praktiskus piemērus. Esam padomājuši arī par tiem, kas dienu nesāk ar portālu pārlapošanu - aktuālo nedēļas jaunumu apkopojumu mēs atsūtīsim e-pastā.

Individualizēšanas iespējas

Katrs grāmatvedis apstiprinās, ka nav divu vienādu uzņēmumu, kuru finanses būtu iespējams pārvaldīt ar standartveida metodēm. Nav arī divu vienādu grāmatvežu. Katram ir savi paņēmieni, kā kontrolēt naudu. Tieši tādēļ portāla abonentiem pieejams personīgais kabinets, kurā saglabāt paša atlasītus rakstus un informācijas resursus, lai sakārtotu pēc sev būtiskām grāmatzīmēm.

Parocīgs asistents

Papildus ziņām un rakstiem BilancePLZ www.plz.lv piedāvā virkni ikdienā noderīgu rīku, kas palīdzēs darbus paveikt ātrāk un precīzāk - bezmaksas veidlapas un kalkulatorus, atgādinājumus par atskaišu nodošanu, iespēja sazināties ar finanšu ekspertu, lai uzdotu savu jautājumu.

Elastīgs abonements

Mēs esam par izvēles iespējām! Abonēt visam gadam un maksāt mazāk, vai pievienot komplektā arī drukātos medijus un izdevīgāk iegūt vēl papildu labumus - mēs esam sagatavojuši piedāvājumus dažādām jūsu vēlmēm. Tajā skaitā arī, ja vēlaties maksāt par katru mēnesi atsevišķi - 9 Eiro, ērti piesaistot kredītkarti un sagalabājot brīvību no pakalpojuma atteikties, kad vien ienāk prātā. Ņemot vērā, ka vienam abonementam iespējams pieslēgt līdz pat trim lietotājiem - šis ir lielisks piedāvājums! Pirms maksāt, portālu varat izmēģināt - 15 dienas bez maksas.

Tomēr portāls BilancePLZ nenozīmē tikai klusu darbu savā kabinetā. Mums patīk tikties, iepazīties un meklēt jaunus ceļus, kā mūsu kopīgo jomu uzlabot. Tādēļ saviem abonentiem piedāvājam atlaides BILANCES AKADĒMIJAS kursiem, kā arī īpašu cenu dalībai ikgadējā BILANCES konferencē par aktuālajiem grāmatvedības un likumdošanas jautājumiem, kā arī svinīgajā Gada Grāmatveža apbalvošanas ceremonijā un koncertā.

Uzzini vairāk un izmēģini 15 dienas BEZ MAKSAS jauno BilancePLZ portālu!

www.plz.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!