Foto: Shutterstock

Lai Latvijas sievietēm padarītu pieejamākus gan ekskluzīvi tikai masāžas studijās "Figura Line" nopērkamos produktus – profesionālo kosmētiku "Dermacur" un attīrošās kapsulas "Figura Line REFINE", gan citus rūpīgi atlasītos ķermeņa kopšanas līdzekļus, darbu uzsācis internetveikals www.figuraline-shop.lv.

""Figura Line" studijās ir iegādājami patiešām labi un "uz savas ādas" pārbaudīti produkti pašsajūtas un izskata uzlabošanai. Lai gan mūsu masāžas studiju tīkls ir gana plašs - šobrīd studijas ir Rīgā un vēl 10 dažādās Latvijas pilsētās, vēlējāmies padarīt šos produktus pieejamus sievietēm arī citās apdzīvotās vietās"", saka "Figura Line" pārstāve.

Internetveikalā www.figuraline-shop.lv iegādājami profesionālās sejas kopšanas līdzekļi "Dermacur", attīrošās kapsulas "Figura Line REFINE", kā arī īpaši atlasīti ķermeņa kopšanas līdzekļi ar dabīgām sastāvdaļām, kas palīdzēs cīņai ar celulītu, sekmēs ādas uzlabošanos, utt.. Pasūtītās preces piegāde notiek ar "Latvijas Pasts" vai pakomātu "Omniva" piegādi visā Latvijā.

Attīrošās kapsulas "Figura Line REFINE"

"Figura Line REFINE" ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz  atbrīvoties no "nelāgajiem uzkrājumiem" - toksīniem.

Šīs ir speciāli "Figura Line" studiju tīklam izstrādātās un ražotās kapsulas ir mūsdienu vienmēr aizņemtajam cilvēkiem viena no ērtākajām un vienkāršākajām attīrīšanas metodēm. To sastāvā ir desmit dažādi ārstniecības augu ekstrakti, kas maigi, bet iedarbīgi attīra organismu, izvadot no tā toksīnus un šlakvielas.

Vairāk par "Figura Line REFINE" lasiet šeit.

Profesionālā kosmētika "Dermacur"

Šobrīd Latvijā ekskluzīvi tikai "Figura Line" studijās un internetveikalā www.figuraline-shop.lv ir iegādājama profesionālās kosmētikas sejas kopšanai "Dermacur" produkcija.

Profesionālās kosmētikas zīmola "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļi ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm. Tie tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos profesionālās kosmētikas "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem.

Vairāk par "Dermacur" lasiet šeit.

"Figura Line" - veselīgs skaistums ikvienai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!