Foto: Publicitātes foto
Pēc ilgāka pārtraukuma "Huawei Mate" flagmaņu sērijai pievienojas jaunais "50 Pro" modelis, kas pārsteidz ar jaudīgām kameras funkcijām un īpaši izturīgu ekrāna stiklu. Jaunais flagmanis ir aprīkots ar jaunām sistēmas optimizācijas funkcijām, kas rūpējas par ilgāku darbības laiku un efektīvu ierīces atmiņas patēriņu.

Labāk, vairāk, tālāk

"Huawei Mate 50 Pro" ir aprīkots ar modernāko "Ultra Aperture" kameru, kas ietver tehnoloģiskos uzlabojumus optiskajās sistēmās, mehānikā un attēlu apstrādes jomā. Kameras viedā diafragma pielāgojas automātiskajā režīmā identificētajam fotografēšanas objektam un gaismas apstākļiem. Pārslēdzot viedtālruņa kameru uz profesionālo režīmu, lietotāji ar vienu kustību var manuāli pielāgot priekšplāna fokusu un fona izplūduma pakāpi.

Lai uzlabotu attēlu kvalitāti dažādos gaismas apstākļos, "Ultra Aperture" kamera ir aprīkota ar f/1,4 lielu diafragmu, kas darbojas kopā ar "XD Fusion Pro" tehnoloģiju, palielinot gaismas uzņemšanas daudzumu. Nakts režīmā kamera spēj uzņemt asas un detalizētas fotogrāfijas, mērot aukstās un siltās krāsas un gaišo un tumšo laukumu attiecību. Portreta režīmā tiek izmantota dabiska fona izpludināšana, lai objekts priekšplānā vēl vairāk izceltos no apkārtējās vides. Savukārt periskopiskā telefoto kamera atbalsta tālummaiņas diapazonu no 0,5x līdz 100x, spējot iemūžināt pat īpaši tālus objektus.

Stiprāks kā jebkad

Jaunā viedtālruņa stikla korpusa versija ir pieejama divās krāsās: sudraba un melnā, savukārt īpašā vegānās ādas korpusa versija ir pieejama oranžā krāsā, iedvesmojoties no saulrieta krāsām.

Ierīces ekrāns ir aprīkots ar P3 krāsu gammu un atbalsta 120 Hz atsvaidzināšanas ātrumu, lai samazinātu ekrāna mirgošanu un mazinātu acu nogurumu. Šoreiz īpaši izceļas "Huawei Mate 50 Pro" vegānās ādas versija, kas ir aprīkota ar "Kunlun" stikla ekrānu, kas sastāv no 10 kvadriljonu līmeņa nanokristāliem, tādējādi 10 reizes palielinot tālruņa izturību pret kritieniem. Šī "Mate 50 Pro" versija ir pats pirmais viedtālrunis, kas ieguvis Šveices SGS piecu zvaigžņu sertifikātu par stikla izturību pret kritieniem.

Jauda ilgākam laikam

"Huawei Mate 50 Pro" plānajā korpusā ir iebūvēta 4700 mAh baterija, kas piedāvā 66 W vadu un 50 W bezvadu ātrās uzlādes risinājumus, lai panāktu optimālu līdzsvaru starp akumulatora darbības laiku, ātru uzlādi un pārnēsājamību.

Pateicoties EMUI 13 operētājsistēmas veiktspējas uzlabojumiem, kopējā viedtālruņa lietošanas pieredze ir daudz vienmērīgāka. Ierīces jaunais zema akumulatora ārkārtas režīms aktivizē "SuperEnergy Boosting", kad akumulatora uzlādes līmenis nokrīt līdz 1%, tas nodrošina trīs stundu darbību gaidīšanas režīmā vai 12 minūtes zvaniem. Tāpat viens no jauninājumiem ir "SuperStorage" funkcija, kas nemanāmā veidā likvidē dublējošos failus un saspiež reti izmantotās lietotnes. Tādējādi tiek iegūti līdz pat 20 GB brīvās atmiņas, atstājot vairāk vietas fotogrāfiju un videoklipu failiem, ko mūsdienu lietotāji uzņem arvien vairāk un biežāk. Savukārt "SuperHub" ļauj lietotājiem uz laiku uzglabāt attēlus un dokumentus un kopīgot tos blokos, nodrošinot vienkāršu failu pārsūtīšanu starp lietotnēm un ierīcēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!