Foto: Publicitātes foto
2021. gadā nav nekā svarīgāka kā rūpes par savu darbinieku, kolēģu, klientu un arī tuvinieku veselību. Patlaban mūsu prātus ir aizņēmis Covid-19, taču koronavīruss nav vienīgais, pret kura izplatību ir jācīnās. Neaizmirsīsim par gripu, vīrusu hepatītu, legionellām un vairākiem citiem nepatīkamu slimību izraisītājiem. Tādēļ būtiska epidemioloģiski drošas vides sastāvdaļa ir regulāra telpu dezinfekcija.

Regulāra dezinfekcija ir nepieciešama gan birojiem, gan tirdzniecības un ražošanas telpām, sporta zālēm un viesnīcām, gan arī dažādiem transporta līdzekļiem, jo ir pierādīts, ka gaisa piesārņojums iekštelpās bieži vien ir lielāks nekā ārā. It īpaši, ja telpās uzturas daudz cilvēku. Tādēļ rodas jautājums – kā šādas vietas var efektīvi un regulāri dezinficēt? Apvienot ar mitro uzkopšanu, mazgājot ar dezinfekcijas līdzekli? Tas ir laikietilpīgi, turklāt atsevišķās situācijās var būt arī gana sarežģīti.

Tagad Latvijā ir pieejams labāks risinājums – unikāla automātiskā dezinfekcijas ierīce "Disinfect Med", kas visās telpās izpūš sausu plaša spektra biocīda migliņu. Proti, aparāts pārvērš dezinfekcijas šķidrumu koloīda dispersijā (aerosolā) un līdz pieciem mikroniem lielās daļiņas izplata telpā. Tāda izmēra mikrodaļiņas nerada mitrumu, bet gaisa kustības ļauj tām ātri izplatīties visā dezinficējamā teritorijā un nonākt uz visām telpā esošajām virsmām. Šī telpu sausā apstrāde nekaitē tajās esošajai tehnikai, materiāliem un dokumentiem. Tādējādi jūs varat būt pārliecināti, ka no cilvēku veselībai kaitīgajām sīkbūtnēm (vīrusiem, baktērijām, pelējumu, sēnītēm, u.c.) būs atbrīvoti visi nostūri, virsmas un ikviens telpā varēs justies droši.

Telpu dezinfekcijai ar Itālijā radītājām "Disinfect Med" ierīcēm ir vairākas priekšrocības.

Tas ir ātri

"Disinfect Med" ierīce līdzekli telpā izsmidzina dažu minūšu laikā un ātri piesātina apstrādājamās vietas. Pēc vēdināšanas jūs varat atgriezties telpās un turpināt droši darboties. Lietpratēji atzīst, ka unikālā tehnoloģija ir tik ekonomiska, bet aparāts – tik viegli lietojams, ka labākas alternatīvas atrast būtu grūti.

Tas ir efektīvi

Ikvienam ir iespēja izvēlēties telpu lielumam visatbilstošāko ierīci. Piemēram, vismazākā – "D-Med 30" – palīdzēs dezinficēt telpu ar 200 kubikmetru apjomu, bet prāvākā – "D-Med 900" – telpu ar 6875 kubikmetru apjomu. Laboratorijā veiktie testi ir pierādījuši, ka "Disinfect Med" ierīces kopā ar plaša spektra dezinfekcijas līdzekli "Haminclor" spēj efektīvi attīrīt pat ļoti piesārņotas vietas, piemēram, transporta līdzekļus, veselības aprūpes iestāžu koridorus, tualetes. Tā sastāvdaļa hloramīns pats par sevi ir spēcīgs dezinficējošs līdzeklis, kas ļauj efektīvi cīnīties ar dažādiem mikrobiem, baktērijām un citiem patogēniem. Taču, to telpās izsmidzinot ar ierīci, kas līdzekli molekulāri sadrumstalo līdz sausai migliņai, tiek iegūta noturīga, pat līdz divām nedēļām ilga pretmikrobu iedarbība. Vairākās laboratorijās – "ACCREDIA", "SYN Lab", "ilac-MRA", "EcoBioQual", "Kimicontrol", "Gulbja laboratorija" – veiktie testi ir apliecinājuši, ka tehnoloģijai ir 99,9% efektivitāte cīņā ar cilvēkiem kaitīgajām sīkbūtnēm.

Tas ir droši

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apstiprināta Drošības datu lapa.

Ierīces tiek uzpildītas ar Latvijā sertificētu dezinfekcijas līdzekli "Haminclor" (LV23112020/8466), kas jau ir pierādījis savu efektivitāti. 2020.gadā līdzeklis ir laboratoriski testēts un atzīts par piemērotu arī vīrusa Sars-COV-2 profilaksei. Tam nav ļoti izteikta dezinfekcijas aromāta, tieši otrādi – pēc tā lietošanas telpā ir patīkama un atsvaidzinoša smarža.

Latvijā unikālo "Disinfect Med" tehnoloģiju profilaktiskai dezinfekcijai ir lieto vairāki lieli uzņēmumi – "AKBbūve", "Gaso", PTA, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, "AKA Trans", "AB Holding", kā arī vēstniecības, pašvaldības, gaļas pārstrādes uzņēmumi, bankas, viesnīcas, pārvadātāji u.c.

Palīdzēsim izvēlēties vispiemērotāko ierīci pa tālruni +371 29256847. Ja vēlaties pārliecināties par ierīces efektivitāti, iesakām izmēģināt mūsu piedāvātos telpu dezinfekcijas pakalpojumus. Varam piedāvāt arī ierīces prezentāciju. Mūsu ierīces var iegādāties Spilves iela 6, Rīga un PTA veikalā Dambja iela 3a (0% kredīts) . www.disinfectmedbaltic.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!