Foto: DELFI
1952. gadā ASV tika aizsākta "Melnās piektdienas" (Black Friday) tradīcija – novembra ceturtajā piektdienā, uzreiz pēc Pateicības dienas svinībām, tiek dots starts lielajai Ziemassvētku iepirkšanās sezonai. Pats apzīmējums "Melnā piektdiena" gan ieviesies vēlāk, kopš 21. gadsimta sākuma to izmanto arī citās valstīs, un Latvija nav izņēmums.

Arī šogad daudzi tirgotāji un pakalpojumu sniedzēji saviem klientiem sarūpējuši kārdinošas atlaides. Bet kā neapjukt plašajā piedāvājumā, atrast tieši sev noderīgāko vai nepalaist garām piedāvājumu, ko jau sen esi meklējis?

Te talkā nāks DELFI digitālais tirgus "D-Bazaar" – jauns reklāmas risinājums, kurā vienkopus atradīsiet dažādus aktuālus atlaižu piedāvājumus. Tehnoloģijas, mājas, dzīvesstila un modes preces, piedāvājumi veselībai, atpūtai un brīvā laika pavadīšanai un daudzi citi piedāvājumi, kas noderēs gan sevis palutināšanai, gan, iespējams, jau laicīgai dāvanu iegādei Ziemassvētkos.

"D-Bazaar" apkopotie piedāvājumi būs aktīvi ne tikai "Melnajā piektdienā", bet jau no pirmdienas, 23. novembra, līdz pat 30. novembrim, ļaujot bez steigas izvēlēties sev interesantākās un noderīgākās preces un pakalpojumus. Ienāc, novērtē un izmanto labākās atlaides "D-Bazaar"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!