Foto: Publicitātes foto

Ir pienācis laiks sākt gatavoties svētku sezonai! Melnā piektdiena 2022 jeb gada lielākā iepirkšanās diena strauji tuvojas, un tajā ikvienam būs iespēja iegādāties dāvanas saviem mīļajiem par īpaši izdevīgu cenu. Dāvanu sarūpēšana var sagādāt galvassāpes ikvienam, tāpēc Melnā piektdiena ir īstais brīdis, lai iegādātos dāvanas laikus par ļoti draudzīgu cenu. Turklāt mums ir lieliskas ziņas – labākās Melnās piektdienas dāvanas ir tās, kuras iespējams iegādāties jau labu laiku pirms lielākās iepirkšanās dienas. Šogad Melnā piektdiena iekrīt 25. novembrī, bet liela daļa tirgotāju saviem klientiem jau tagad piedāvā neticami izdevīgus piedāvājumus.

Ieteikumi, kā veiksmīgi iepirkties izpārdošanas laikā

Nav nekāds noslēpums, ka plašajā piedāvājumā ir pavisam viegli apjukt. Ikviens tirgotājs Melnajā piektdienā piedāvā akcijas, īpašos piedāvājumus un dažādus pārsteigumus saviem klientiem. Lai neapjuktu un izmantotu labākos piedāvājumus, nepieciešams veikt izpēti un pārdomāt, kas tad īsti ir nepieciešams tieši jums. Mēs iesakām izveidot dāvanu sarakstu, kas palīdzēs orientēties plašajā piedāvājumā.

Ieteikumi, lai Melnās piektdienas izpārdošanas laiks būtu veiksmīgs:

1. Sāciet laikus! Izpārdošana jau ir sākusies, un daudzās tirdzniecības vietās jau tagad ir atrodami īpašie akcijas piedāvājumi, un tas nozīmē, ka jums nav jāgaida Melnās piektdienas nedēļas nogale (25. novembris), lai iepirktos.

2. Iepērcieties tiešsaistē! Lai gan daudzi piedāvājumi būs pieejami gan tiešsaistē, gan klātienē, tiešsaistē bieži vien ir iespaidīgāki piedāvājumi un vairāk iespēju atrast sev nepieciešamās preces. Turklāt iepirkties tiešsaistē ir krietni ērtāk, un tā ir iespēja izvairīties no drūzmēšanās tirdzniecības centros.

3. Izmantojiet lojalitātes programmas! Veikalu lojalitātes programmas bieži nodrošina pircējiem agrīnu piekļuvi kuponiem un dažādām akcijām.

4. Nosakiet budžetu un pieturieties pie tā! Jā, tas izklausās vienkārši. Taču Melnās piektdienas izpārdošanas var būt kā slazds, jo piedāvājumi un atlaides ir patiešām iespaidīgas. Ir viegli aizmirst par budžetu un aizrauties ar iepirkšanos, pārtērējot savus finanšu līdzekļus. Tāpēc jau pirms iepirkšanās izlemiet, cik daudz vēlaties tērēt Melnās piektdienas iepirkšanās piedzīvojumam, un dariet visu iespējamo, lai atturētos no impulsīvas pirkšanas, it īpaši, ja neesat pārliecināts, cik izdevīgs ir pirkums.

Dāvanu idejas

Melnās piektdienas izpārdošanas laikā iespējams atrast dažādus akcijas piedāvājumus prakstiski visām produktu grupām. Pirms izpārdošanas sākšanās apkopojiet idejas dāvanām, ar kurām gribētu iepriecināt un pārsteigt savus mīļos. Saraksts noteikti palīdzēs nezaudēt koncentrēšanos un atrast visu nepieciešamo.

Idejas dāvanām, ko iegādāties šajā Melnajā piektdienā:

  • Elektrotehnika – elektrotehnikai ir vienas no lielākajām atlaidēm. Bieži vien Melnās piektdienas laikā ir iespējams iegādāties televizorus, sadzīves tehniku, telefonus un daudz ko citu ar 70% atlaidi. Ieprieciniet savus tuvākos – uzdāviniet mammai jaunu virtuves palīgu, tētim lielāku platekrāna TV, bet pusaudžus pārsteidziet ar stilīgām austiņām.
  • Ķermeņa kopšana un kosmētika – dažādi ķermeņa kopšanas produkti, piemēram, "CeraVe", un kosmētika ir lieliska ideja, ja meklējat dāvanu kādam, kura vēlmes nezināt. Melnās piektdienas izpārdošanas laikā visu lielāko ražotāju kosmētiku un ķermeņa kopšanas produktus ir iespējams iegādāties par īpaši izdevīgu cenu.
  • Rotaļlietas – bez šaubām, bērni ir tie, kuru dāvanām mēs tērējam visvairāk naudas, tādēļ Melnās piektdienas izpārdošanas ir īstais brīdis, kad sagādāt dāvanas bērniem ar mazākiem tēriņiem.

Melnā piektdiena Latvijā ir pavisam nesens fenomens, tomēr, kuram gan nepatīk atlaides un akcijas piedāvājumi? Tāpēc izmantojiet šo lielisko iespēju iegādāties dāvanas svētku sezonai, lai svētkus varat baudīt bez stresa un satraukuma. Turklāt Melnās piektdienas atlaides ir ļoti labs veids, kā ietaupīt pietiekami lielu naudas summu, jo bieži vien atlaides sasniedz 70% un pat vairāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!