Foto: Publicitātes foto
Apkures sistēmas mērķis ir nodrošināt siltumu. Princips ir nemainīgs, bet būtiski mainījušās ir iespējas. Tagad jo īpaši svarīgi ir izvēlēties apkures sistēmu, kas darbojas efektīvi un ar patiešām nelielu enerģijas patēriņu.

Būtisks nosacījums ir, lai iegūtais siltums tiktu arī pareizi sadalīts, vadīts un izmantots. Ir svarīgi ņemt vērā iekārtu efektivitātes rādītājus, pareizu nepieciešamā karstā ūdens sagatavošanu, apkārtējās vides saudzīgu izmantošanu, sistēmu pareizu konstrukciju, vienkāršu ekspluatāciju un patērētaja ērtības.

Lai vai kādu kurināmā veidu jūs izvēlētos, Buderus saviem klientiem vienmēr atgādina, ka vislabākos efektivitātes rezultātus iespējams panākt tikai tad, ja visa apkures sistēma ir perfekti pārdomāta un tās komponenti ir nevainojami saskaņoti savā starpā - sākot no projekta un beidzot ar sistēmas ierīkošanā izmantotajām ierīcēm, piederumiem un protams, automatizācijas līmeņa. Un tieši šajā apstāklī slēpjas Buderus spēks un priekšrocības.

Buderus ir liels un universāls ražotājs, kas domā sistēmiski un ar perspektīvu, nepārtraukti meklējot un attīstot arvien jaunas idejas vēl labākai nākotnes apkurei. Milzīgs sortiments, kas sastāv no apkures katliem, degļiem, regulēšanas sistēmām, siltumsūkņiem, saules kolektoru sistēmām un apkures piederumiem, nodrošina individuālu risinājumu iespēju prakstiski jebkuram apkures tehniskajam uzdevumam.

Buderus var piedāvāt apkures risinājumus ne tikai dzīvokļiem un privātmājām, bet arī visaugstākajām profesionālajām prasībām un vissarežģītākajām apkures sistēmām. Buderus produkcijas klāstā ir apkures un ūdenssildāmās iekārtas ar jaudu līdz pat 19200 kW, tvaika katli, gāzes koģenerācijas stacijas, kuras var tikt izmantotas, lai nodrošinātu ar siltumu un enerģiju lielos siltummezglus, veselus dzīvojamos rajonus, uzņēmumus, biroju ēkas, ražotnes un lielos rūpnieciskos objektus.

Arī šogad Buderus piedalīsies izstādē "Māja I" starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 13.-16.martam. Esiet laipni gaidīti Buderus ekspozīcijas stendā, lai iepazītos ar aktuālākajiem produktiem un uzdotu sev interesējošus jautājumus par apkuri speciālistiem.

Izstādes laikā tiks prezentēts jaunākais Buderus produkts - komunikācijas modulis Logomatic KM200. Šis modulis savienojumā ar apkures katlu, izmantojot mobilo aplikāciju EasyControl ar aizsargātu un šifrētu paroli, nodrošina piekļuvi apkures sistēmai caur internetu un līdz ar to vienkāršo katla uzraudzību un vadību no attāluma.

Tāpat izstādē tiks izstādīts jaunais Buderus granulu apkures katls Logano G221 A ar automātisko granulu  padevi, kurināmā tvertni un integrēto regulatoru, kas kontrolē ūdens un kurināmā degšanas temperatūru, un ietaupa jūsu laiku un izdevumus. Savukārt, čuguna siltummainis garantē katla ilgu kalpošanas laiku.

Visbeidzot, šīs izstādes laikā Buderus ikvienam interesentam dāvinās akciju kuponus, kuri dos 10% atlaidi visai Buderus produkcijai (katliem ar jaudu līdz 90 kW, kā arī iekārtu komplektējošām daļām un piederumiem) pirkumiem pie Buderus sadarbības partneriem - montāžas uzņēmumiem līdz 13.aprīlim. Ar sīkākiem akcijas noteikumiem un citiem Buderus jaunumiem variet iepazīties Buderus mājas lapā www.buderus.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!