Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās lielākā daļa laika tiek pavadīta telpās – darba vietā, mājās, mācību iestādē u.c., tāpēc īpaši svarīgs aspekts dzīves kvalitātes un labsajūtas nodrošināšanā ir iekštelpu komforts – laba skaņas absorbcija, patīkama temperatūra, atbilstošs mitruma līmenis, gaisa kvalitāte, telpas estētiska u.c.. Ja kāds no šiem parametriem nebūs pietiekami labā līmenī, telpās esošie cilvēki to izjutīs pietiekami ātri vai pat jutīs ilgstošu diskomfortu, savukārt, ja viss būs kārtībā, viņi jutīsies labi, enerģiski, aktīvi un darbspējīgi.

Veselība un komforts sākas ar materiālu izvēli

Par iekštelpu komfortu jāsāk domāt vēl pirms būvniecības vai remonta sākuma, rūpīgi apsverot apdares materiālu izvēli. Svarīgi, lai materiāli būtu maksimāli kvalitatīvi, būtu pieejami cenas ziņā, viegli uzstādāmi, droši veselībai, dabīgas izcelsmes un atbilstoši mūsdienu prasībām.

Telpu mikroklimata nozīme alerģijas un astmas profilaksei

Slikts iekštelpu mikroklimats paaugstina astmas un alerģijas slimību saasināšanās risku. Cilvēkiem, kas cieš no šīm slimībām, telpās, kur tiek pavadīta lielākā dienas daļa, vienlīdz svarīga ir gan alergēnu neesamība, gan droša vide. Lai to nodrošinātu, ir būtiska gan pareiza interjera elementu (atteikšanās no paklājiem, aizkariem utt.), gan apdares materiālu izvēle. Apdares materiāliem jābūt dabīgas izcelsmes, bez kaitīgiem izgarojumiem un nevajadzīgām ķīmiskajām sastāvdaļām. CEWOOD plātnes kā drošas iesaka Latvijas Astmas un alerģijas biedrība.

CEWOOD akustisko plātņu novērtējums ar NaturePlus sertifikātu

CEWOOD akustiskās plātnes griestu un sienu apdarei atbilst visām mūsdienu prasībām, tās ir dabīgas izcelsmes. Pateicoties plātņu galvenajai sastāvdaļai – koka ēveļskaidām un īpašajai ražošanas tehnoloģijai, tām ir kokam raksturīgās īpašības, tāpēc plātnes spēj telpās nodrošināt labu mikroklimatu, saglabājot vienmērīgu mitruma un temperatūras līmeni, turklāt nozīmīgi uzlabo telpu akustisku. CEWOOD akustisko plātņu kvalitāti un atbilstību augstajām vides un veselības drošības prasībām apliecina tām piešķirtais starptautiski zināmais NaturePlus sertifikāts.

NaturePlus ir starptautisks sertifikāts, kas apliecina būvmateriālu ilgtspēju un kvalitātes atbilstību veselības, vides draudzības un funkcionalitātes prasībām. NaturePlus kvalitātes zīme norāda uz ražotāja izpratni par veselību, videi draudzīgu ražošanu un dabas resursu aizsardzību. Vairāk par plātņu atbilstību vides prasībām lasiet cewood.com/prieksrocibas.

CEWOOD plātņu galvenās priekšrocības

Griestu un sienu apdares plātnes tiek ražotas tikai no 100% dabīgas izcelsmes materiāliem – Latvijā augušu koku ēveļskaidām, ūdens un cementa. Plātnes ir viegli uzstādāmas un pēc uzstādīšanas vairs nav jāapstrādā – jāšpaktelē vai jākrāso, turklāt tās ir iegādājamas par ļoti pieejamu cenu. CEWOOD plātnes nodrošina akustisko komfortu, labu telpu mikroklimatu, ir ar labiem ugunsdrošības rādītājiem, viegli kopjamas un siltuminertas. Vairāk par plātnēm lasiet cewood.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!