Foto: Publicitātes attēls
Ziemas nogurums, tumšais laiks, ikdienas steiga un mūžīgā plānošana, lai visu varētu paspēt. Pazīstamas sajūtas? Jūs domājat, ka lieliska veselība mūsdienās nav nevienam un turpināt rūpēties par visiem citiem tikai ne par sevi? Ziemas nogurums ir pirmais organisma trauksmes signāls, kuru nepieciešams uztvert ļoti nopietni, lai sāktu savlaicīgu atveseļošanos. Jo, pirms iestājušās nopietnākas veselības problēmas, ar nedēļas mieru un profesionālu ārstu, treneru ieteikumiem pietiks, lai atgūtu labu veselību, spēku un iedvesmu mainīt savus ieradumus par labu veselīgākam dzīves veidam.

Izrauties no ikdienas steigas, izbaudīt harmonisko atmosfēru pie jūras, apvienojot to ar mājīgo Hotel Jūrmala Spa vidi, tā ir viena no lieliskajām iespējām sevi palutināt ar atveseļošanās kūri. Speciālistu komanda ir izveidojusi atveseļošanos programmu, kuras pamatā ir medicīniskā aprūpe un atveseļošanās procedūras. Pirmajā dienā Jums būs ārsta konsultācija, kuras laikā tiks izstrādāts nepieciešamais dienas plāns un procedūru kopums tieši Jums. Profesionālie treneri parūpēsies par sabalansētu fizisko slodzi, iejūtīgie spa meistari - par Jūsu dvēseles un ķermeņa labsajūtu, kā arī restorāna pavāri nodrošinās veselīgu un vieglu uzturu.

Programma iekļauj piecu nakšu izmitināšana komfortablos viesnīcas numuriņos, ēdināšanu, procedūras, sporta nodarbības, kā arī saunu un baseinu centra apmeklējumu. Ārsta konsultācijas laikā, Jums veiks medicīnisko pārbaudi, tests tauku % noteikšanai ķermenī, holesterīna noteikšana, cukura daudzuma noteikšana asinīs un EKG. Pārbaude noteiks kādas procedūras un nodarbības būs efektīvākās un dos labāko rezultātu. Atveseļošanās kūres ietvaros ir paredzētas 12 dažādas procedūras, kas pozitīvi ietekmēs organisma atveseļošanos un imunitātes uzlabošanos.

Atveseļošanās kūre ir veidota kā pirmais solis pretim veselīgam dzīves veidam. Kursa laikā Jums būs iespēja izbaudīt spa procedūras, kā arī saņemt atbalstu, lai pārvarētu ikdienas neveselīgos ieradumus un mainītu savu ierasto dzīves ritmu. Veselīgs dzīvesveids nav iedomājams bez fiziskas slodzes un pilnvērtīgas atpūtas, tāpēc Jums būs iespēja apmeklēt trenažieru zāli, ūdens aerobika un pilates nodarbības, kā arī saunu un baseinu centru, kur varēsiet pilnvērtīgi atpūsties.

Mēs zinām, ka Atveseļošanās programma palīdzēs Jums uzlabot fizisko un emocionālo pašsajūtu. Jūrmalas mierpilnā atmosfēra, procedūru kopums un sportiskas aktivitātes sniegs Jums dzīvesprieku un iedvesmu jauniem darbiem. Stipra veselība un teicama pašsajūta ir veiksmīgas dzīves pamats, kas ļauj dzīvot pilnvērtīgu dzīvi! Parūpējaties par sevi savlaicīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!