Foto: Publicitātes foto
Pilnvērtīga miega loma mūsu pašsajūtai, veselībai, dzīves kvalitātei, darba spējām ir nenovērtējama. Līdzvērtīgi kā veselīgs uzturs, fiziskas aktivitātes un pozitīvas emocijas, kvalitatīvs nakts miegs ir arkārtīgi nozīmīgs vitalitātes un veselības faktors. Došanās naktsmierā mums šķiet tik ierasts un pašsaprotams process, ka bieži vien pat neiedomājamies, cik ļoti liela nozīme ir pareizi iekārtotai guļvietai. Straujajā mūsdienu dzīves ritmā, kad miegam neatvēlam pietiekamu stundu daudzumu, piemērota ergonomiska un anatomiski komfortabla matrača izvēle ļauj mūsu organismam pilnvērīgi atslābināties, atpūsties un pamosties ar atjaunotiem spēkiem. Savam ķermenim piemērota matrača izvēle spēj ne tikai nodrošināt pilnvērtīgu atpūtu, bet arī mazināt un atvieglināt dažādu slimību, tādu kā skolioze, disku trūce, reimatisms, artrīts, u.c, izraisītu diskomfortu, kā arī veikt profilaktisku efektu.

OSSOV ir atpazīstams un uzticams pašmāju matraču ražotājs, kas teju jau kā 20 gadus rūpējas par veselīgu un komfortablu miegu, piedāvājot saviem klientiem ārkārtīgi plašu matraču, virsmatraču un spilvenu modeļu klāstu. OSSOV veikali saloni ir izveidoti tā, lai klientiem būtu iespēja izmēģināt dažādos modeļus un to kombinācijas, salīdzināt, redzēt modeļu šķērsgriezumus un saņemt pilnvērtīgu konsultāciju un rekomendācijas.

OSSOV matraču veiksmes stāsta pamatā ir gadu laikā neizmainījies koncepts – strādāt tikai ar kvalitatīviem, ilgspējīgiem un ekoloģiski drošiem izejmateriāliem. Pateicoties pārbaudītu, kā arī jaunāko tehnoloģisko risinājumu kombinācijai un pildmateriālu daudzveidībai, top patiešām unikāli uzticami matrači ar ļoti augstām ergonomiskām un ortopēdiskām īpašībām, kas spēj sniegt pasakainu komfortu. OSSOV piedāvāto modeļu un variāciju kolekcija ir fantastiski plaša un radīta ņemot vērā gan cilvēka ķermeņa formu, gan svara, gan vecumposmu īpatnību, gan izpratni par komforta līmeņu dažādību.

Plašā matraču un virsmatraču modeļu kolekcija rada iespēju atrast piemērotu matraci atbilstoši jebkura klienta prasībām un vēlmēm. Savu modeli OSSOV spēs atrast gan cilvēki ar paaugstināta komforta prasībām, gan alerģiski cilvēki visās vecuma grupās, gan stingro matraču cienītāji, gan ekoloģiska dzīves veida piekritēji, gan pāri ar dažādu redzējumu par matrača komfortu. OSSOV piedāvājumā atradīsiet modeļus arī ar paaugstinātu pieļaujamo slodzi. Jebkurš izvēlētais modelis tiks izgatavots individuāli pēc klienta pasūtījuma nedēļas laikā. OSSOV individuālā pieeja ļauj izgatavot jebkāda izmēra un formas matraci, kā arī pielāgot matrača sastāvu klienta individuālajām vajadzībām. Nāc ar savu stāstu un vajadzībām uz OSSOV un noteikti saņemsi risinājumu!

Pateicoties konkurētspējīgajām cenām, augstajai kvalitātei, daudzveidībai un individuālo risinājumu iespējamībai, uzņēmums SIA OSSOV pamatoti ieņem stabilas līderpozīcijas matraču ražotāju vidū Latvijas tirgū, kā arī kļuvis par populāru un atpazīstamu zīmolu, ko kā rekomendāciju apmierinātie OSSOV produkcijas īpašnieki nodod saviem draugiem, tuviniekiem un paziņām, kas ir augstākais uzņēmuma darbības novērtējums!

Iepazīties, izmēģināt un saņemt konsultāciju ikviens var OSSOV salonos divās Rīgas adresēs: Dzelzavas 51 un Jaunmoku 13 ("Spice Home" 2. Stāvā). Vairāk par SIA OSSOV darbību ir iespēja uzzināt www.ossov.lv. Kontaktinformācija: birojs@ossov.lv (+371) 27050589.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!