Foto: Publicitātes foto
Ikdienā uz ceļa gadās dažādas situācijas, un nekad nevar paredzēt, kad būs nepieciešams autoevakuators. Dažkārt autoevakuatora atrašanas process var būt visai ilgs un sarežģīts – zvanīt dažādiem autoevakuācijas uzņēmumiem, lai noskaidrotu, kurš ātrāk varēs palīdzēt un piedāvās izdevīgu risinājumu, var būt visai nogurdinoši. Kā ātri un izdevīgi atrast uzticamu autoevakuācijas pakalpojuma sniedzēju?

Šogad Latvijā ir laista klajā jauna platforma "Linkerr", kas piedāvā autoevakuācijas un tehnikas transportēšanas pakalpojumus. Platforma veidota ar mērķi samazināt autoevakuatora izsaukšanas procesa laiku un vienkāršot to.

Linkerr platforma sniedz iespēju autoevakuācijas un tehnikas transportēšanas pakalpojumus atrast tiešsaistē – netērējot laiku liekiem zvaniem. Lai izsauktu autoevakuatoru caur Linkerr, platformā jāaizpilda anketa. Pēc tās aizpildīšanas, saņemsiet vairākus piedāvājumus no vairākiem evakuatoru vadītājiem, kuri reģistrējušies platformā no dažādām Latvijas pilsētām.

Autoevakuācijas un kravu pārvadājumu pakalpojumi

"Linkerr" platforma paredzēta ikvienam, kam nepieciešama autoevakuācija vai kravu pārvadājumi (tādi kā tehnikas vai lielgabarīta kravu transportēšna un būvmateriālu piegāde). Sev nepieciešamo pakalpojumu sniedzēju platfromā varēs atrast gan automašīnas vadītājs, kuram gadījusies nelaime uz ceļa vai nepieciešams automašīnas transports pēc neizietas apskates, gan uzņēmumi, kas ikdienā izmanto autoevakuatoru pakalpojumus (tādi kā autosaloni, autoplači vai servisi), gan uzņēmumi, kas nodarbojas ar lauksaimniecības tehnikas, ceļu būves, celtniecības tehnikas tirdzniecību vai nomu.

Ar "Linkerr" platformas palīdzību var pavisam vienkārši un ērti atrast autoevakuācijas pakalpojuma sniedzēju, bet autoevakuatora vadītājam – atrast darbu.

Kāpēc, meklējot autoevakuatoru, izmantot "Linkerr" platformu?

Protams, autoevakuācija, nav ikdienā nepieciešams pakalpojums – tas parasti nepieciešams pēkšņi un negaidīti. Taču, šādā situācijā ir labi apzināties iespējas. Izvēloties autoevakuatoru, katram automašīnas vadītājam ir savas prioritātes. Kāds vēlas atrast lētāko risinājumu, kādam ir jāsteidzas, bet kādam prioritāte būs pasažieru sēdvietu skaits.

Izsaukt autoevakuatoru vai kravas pārvadātāju "Linkerr" platformā ir pavisam vienkārši – aizpildi anketu, norādot būtiskāko informāciju un jau dažu minūšu laikā saņem piedāvājumus no vadītājiem. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu pēc autoevakuatora gaidīšanas laika, izmaksām vai pasažieru skaita. Nav nozīmes vai negadījums atgadījies pilsētā vai ārpus tās – "Linkerr" vienmēr spēs atrast kādu, kas palīdzēs. Netērē laiku liekiem zvaniem – autoevakuatora vai kravu pārvadātāja atrašanai nav jābūt sarežģītai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!