Foto: Publicitātes foto
Latvijas spilgtākā modele Māra Kampernova Šveices slavenajā kūrortā St.Moritz saviem ceļa biedriem Artūram Mednim un Ingemāram Dzenim pozē "paradīzes Ievas" tērpā. Trijotne tur piestājusi, lai ieturētu pusdienu maltīti un izbaudītu ziemas priekus. Šikās premium klases zīmolu drēbēs, kuras gigantiskā F burtā tiek vestas uz Rīgu tieši no MMM jeb Modes Mekas Milānas, viņi šļūca lejā pa sniegotajām kalnu nogāzēm. Rezultātā Mednis nedaudz satraumējis muguru. Savukārt pārģērbšanās laikā, atbrīvojoties no slapjajām zīmolu drēbēm, tapa Māras kailfoto, kas aizklāts tikai ar tā saucamo "ābolīti".

Modes trijotne, kurai šajā ceļojumā nav nekādu ierobežojumu, nebaidās riskēt un šur tur pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus - kaut kur pārāk ātri brauc, ar milzu F veido sastrēgumus un bloķē ceļus. Mednis arī aizmirsis Rīgā autovadītāja apliecību. Komandas trakulības un F burta milzu izmērs pievērš strikto R-Eiropas policistu un robežsargu uzmanību. Pārgalvīgajiem latviešiem ar viņiem nācies skaidroties jau vairākkārt.

Māra, Ingemārs un Artūrs devušies F&More modes misijā jeb četru dienu ceļojumā no Milānas uz Rīgu, lai pa tiešo no pasaules TOP modes zīmolu modes namiem uz Rīgu atvestu jaunākās pavasara/vasaras modes kolekciju preces un 21. martā tās demonstrētu iespaidīgākajā modes šovā Baltijā F&Show. Modes preces sapakotas 3 metrus augstā F burtā, kas izbūvēts kā skapis un nostiprināts "Moller Auto Rīga" piešķirtajā Audi Q7 piekabē. Vēlāk preces ekskluzīvi varēs nopirkt jaunajā iepirkšanās centra Sky&More veikalā F&More.

Tagad priekšā vēl Austrija, Čehija, Polija, Lietuva un tad jau Latvija. Sekot līdzi modes komandas ceļojumam Milāna - Rīga var facebook.com/skyandmore

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!