Foto: Publicitātes attēli
Eksperti uzskata, ka tieši projektu vadība nākamajā desmitgadē kļūs par dominējošo profesionālo virzienu visaugstāk apmaksāto profesiju sarakstā daudzviet pasaulē, tostarp - arī Latvijā.

Starptautiskais mācību centrs Latvikon sadarbībā ar Vācijas Ekonomikas un vadības akadēmiju (AFW) piedāvā Vācijā populārāko mācību programmu menedžmenta jomā - kursu«Projektu vadība», kas sniedz daudzpusīgas zināšanas darbam jaunās ekonomiskās realitātes apstākļos.
«Projektu vadība»-iespēja iegūt zināšanas, kas ļauj efektīvi strādāt pasaules ekonomikas pārmaiņu un globalizācijas laikā. Mēs sagatavojam projektu vadītājus, kuri ir gatavi darbam mūsdienu biznesa vidē. Mēs piedāvājam nevis zināšanu komplektu, bet gan reālus darba instrumentus šo zināšanu pielietošanai praksē, tādējādi palīdzot cilvēkiem sasniegt jaunas virsotnes un nodrošinot viņiem lieliskas karjeras iespējas.

«Vācijas Ekonomikas un vadības akadēmijas izstrādātie materiāli satur daudz praktisku piemēru un vingrinājumu, ar kuru palīdzību kursu klausītāji var pārbaudīt apgūtās zināšanas un prasmes. Man ļoti vērtīgas bija kontaktnodarbības un e-pasta konsultācijas ar pasniedzēju, jo viņam ir tiešām neatsverama pieredze projektu vadībā».

Dzintra Džonsa, Veselības ekonomikas centrs

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

«Projektu vadība» ir vienīgais vācu mācību kurss Latvijā, kas veltīts projektu menedžmentam -  tēmai, kuras aktualitāte strauji pieaug visā pasaulē.

Pateicoties kompaktajam saturam, kā arī unikālajai uzbūvei un tēmu aktualitātei, kurss «Projektu vadība», kas atbilst Starptautiskās Projektu vadības asociācijas(IPMA - International Project ManagementAssociation) standartiem, Vācijā atzīts par labāko mācību programmu menedžmenta jomā.
Apmācību pamatideja ir efektīva zināšanu par projektu vadību pielietošana praksē. Kursa beidzēji mācību noslēgumā saņem starptautisku AFW sertifikātu, kas tiek augstu novērtēts visā Eiropā.

«Man patika! Bija interesanti! Bija vērts! Noteikti ieteiktu visiem, kurus tas interesē - tas mainīs domāšanu un attieksmi, kas savukārt uzlabos ikdienas darbu!»

Sandra Dejus, Liepājas ūdens

 

KĀPĒC VAJADZĒTU SĀKT MĀCĪTIES TIEŠI TAGAD

Mēs dzīvojam pārmaiņu laikā, kad lielākas iespējas uzvarēt ir tiem, kuri visātrāk spēj adaptēties, saskatīt un ieviest aizvien jaunas biznesa vadības formas un modeļus.

Šobrīd ir īstais laiks uzsākt fundamentālas pārmaiņas un īstenot jaunas idejas, jo šis ir ietekmes sfēru dalīšanas laiks - iespēja iekarot stabilu vietu jau esošajās tirgus nišās vai izveidot jaunu.

Mēs novēlam Jums veiksmi un izdošanos, kā arī esam gatavi palīdzēt īstenot iecerētos mērķus!

Gaidām Jūs mācību centrā Latvikon (Ģertrūdes iela 63)

  

Tuvākais kursa «Projektu vadība. AFW akadēmijas sertifikāts» sākums 17. maijs.

Piedāvājam arī iespēju apmeklēt kādu no nodarbībām BEZ MAKSAS kursa grupās kuri jau notiek !

Bezmaksas konsultācijas pa tālr. 67870200, 67285395.

Vairāk informācijas par šo mācību programmu Jūs atradīsiet šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!