Foto: Publicitātes foto

No 15. līdz 17. novembrim Amsterdamā norisinājās lielākā starptautiskā kuģu aprīkojuma izstāde METS 2022. Izstādē savus produktus prezentē vairāk nekā 1300 uzņēmumu no visas pasaules.

Jau vairāk nekā 10 gadus šajā izstādē piedalās Latvijas uzņēmums SIA "Magistr", kvalitatīvu tauvu izstrādājumu ražotājs. Šobrīd SIA "Magistr" ir liels ražotājs un eksportētājs, kas Latvijā darbojas kopš 1991. gada un kam ir ražošanas un produkcijas starptautiski atzīta sertifikācija, tai skaitā ISO, RMRS, RINA un citi. SIA "Magistr" rūpnīcās Daugavpilī un Rēzeknē strādā ap 300 cilvēku. Katru gadu uzņēmums saražo vairāk nekā divus tūkstošus tonnu dažādu sintētisko tauvu zvejas traļiem, kuģu pietauvošanai, jahtu aprīkojumam, kā arī drošības un glābšanas vajadzībām un industriālajam alpīnismam. 90% produkcijas tiek eksportēti uz dažādām pasaules valstīm, tostarp Eiropu, Āziju, Ziemeļameriku un Dienvidameriku.

Šogad SIA "Magistr" savu produkciju ar "BalticRopes" zīmolu prezentēja jaunā un modernā Rīgas uzņēmuma "Dizaina Centrs" projektētajā stendā (http://www.dizainacentrs.lv/). Kopā ar galvenajiem produktiem tika prezentēta otrreizēji pārstrādāta plastikāta tauva, kas ir ļoti pieprasīta sakarā ar nepieciešamību atkārtoti izmantot tauvas un tīklus, kas piesārņo pasaules okeānu. SIA "Magistr" tehnologi un ķīmiķi strādā, lai atrisinātu šīs problēmas un izveidotu videi draudzīgas tauvas.

Dalība prestižās izstādēs ļauj ne tikai tikt atpazītam tirgū, prezentējot jaunus, inovatīvus produktus, bet arī sekot tendencēm zvejniecības, kuģniecības, sporta un citās nozarēs, kā arī saņemt atsauksmes no gala patērētāja.

SIA "Magistr" valdes priekšsēdētāja un īpašniece Tatjana Dovorecka uzskata, ka sarežģītajai ģeopolitiskajai situācijai pasaulē nevajadzētu bremzēt biznesa attīstību, bet gan jāmobilizē uzņēmuma komanda vērienīgu un inovatīvu projektu radīšanai un īstenošanai.

Uzņēmuma galvenais moto: Pieredze. Inovācijas. Kvalitāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!