Foto: Publicitātes foto
Mūsdienu pasaulē dzīves ritms kļūst arvien ātrāks, un katrai sievietei ir jāpielāgojas šiem apstākļiem. Mums ir jāatrod jauni veidi, kā vienkāršot savu dzīvi, nezaudējot produktivitāti, kā arī neaizmirstot saglabāt fizisko veselību. Līdz ar augsto dzīves ritmu, rūpju kļūst vairāk, bet brīvā laika mazāk!

Veselas speciālistu grupas, piemēram, fitnesa treneri, psihologi, uztura speciālisti un, protams, skaistumkopšanas speciālisti smagi strādā pie jaunām metodēm, kā uzlabot dzīves kvalitāti. Tehnoloģijas nestāv uz vietas un novecojušas metodes tiek aizstātas ar jaunām, daudz efektīvākām, kas ietaupa laiku un sasniedz labākus rezultātus! Gandrīz katra sieviete ir saskārusies ar domu, ka ķermeņa apmatojuma neesamība ietaupītu milzīgu laiku, kas tika veltīts vaksācijai vai skūšanai, kā arī palielinātu pārliecību par sevi.

Tieši ar mērķi risināt šāda veida problēmas, ar kurām ikdienā saskaras ikviena sieviete, tika atvērts "SkinPRO" lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs. Izmantojot Vācijas medicīnas iekārtu ražotāja "Asclepion" jaunāko "MedioStar Monolith" diožu lāzeru, mūsu centrs ātri, efektīvi un droši atrisina šāda veida problēmas! Šī iekārta ir jaudīgākā pasaulē un atbilst visiem FDA, CE un ISO kvalitātes standartiem. Procedūru var veikt visu gadu, arī vasaras sezonā, ar jebkuru matu krāsu, no gaišas līdz tumšai. Lāzera stars iedarbojas tieši uz mata folikulu, nekaitējot ādai, tāpēc procedūra ir pilnīgi droša veselībai. Tāpat lāzerepilācijas procedūra atrisina tādas problēmas, kā hirsūtisms (pārmērīga matu augšana sievietēm pēc vīrieša modeļa), ādas kairinājums pēc skūšanās un ieauguši matiņi.

Lāzerepilācijai ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar citām matu noņemšanas metodēm:

1. Drošība. Ietekmējot tikai matu sakni, lāzers nebojā ādu. Blakusparādības, piemēram, alerģiskas reakcijas, kairinājums un apsārtums, ir izslēgtas.

2. Daudzpusība. Lāzerepilāciju var izmantot, lai pilnībā atbrīvotos no nevēlamiem matiņiem jebkurā sejas un ķermeņa zonā.

3. Efektivitāte. Lāzerepilācija ir zinātniski pierādīta, kā visefektīvākā metode cīņā ar nevēlamo apmatojumu.

"SkinPRO" centra augsti kvalificēti speciālisti sniedz individuālu pieeju katram klientam, ņemot vērā ķermeņa un matu īpatnības, kā arī rūpējas par kvalitatīvu un profesionālu procedūras veikšanu un ar prieku sniegs bezmaksas konsultācija ar jebkuru jūs interesējošo informāciju.

Mūsu centrā Jūs vienmēr atradīsiet atsaucīgus darbiniekus, jaunāko aprīkojumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem un lieliskus piedāvājumus plašam pakalpojumu klāstam.

"SkinPRO" – lāzerepilācijas un kosmetoloģijas centrs
E. Birznieka – Upīša iela 20A
www.skin-pro.eu
+371 20 167 277

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!