Foto: Publicitātes foto
Jau 21. oktobrī visiem Latvijas skolēniem, viņu vecākiem un skolotājiem būs iespēja piedalīties, iespējams, lielākajā vidējās izglītības izstādē Latvijā, kurā "egoPERFECTUS" konsultanti un ārvalstu privātskolu pārstāvji iepazīstinās ar izglītības iespējām visā pasaulē.

Pasākuma veids: izstāde

Pasākuma datums: 2021. gada 21. oktobrī (ceturtdien) Rīgā, "Wellton Riverside SPA Hotel".

Pasākuma sākums: 14.00

Pasākumā tiks prezentētas jaunākās vidējās izglītības tendences, privātskolu specifika, dažādas iespējamās specialitātes un piedāvātas apmaiņas programmas. Šī ir lieliska iespēja ne tikai iepazīties ar vidējās izglītības iestāžu piedāvājumiem visā pasaulē, bet arī uzzināt informāciju no pirmavotiem un atrast visas atbildes vienuviet. Tiks prezentētas arī "International Baccalaureate" (IB) un "A Level" programmas.

Pasākuma apmeklētāji varēs saņemt individuālas konsultācijas un uzzināt par pieteikšanās procesu soli pa solim, kā arī saņemt atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem, piemēram, kādu izglītības programmu izvēlēties, kā "pārbaudīt" izvēlēto mācību iestādi, kāds ir piemērotākais vecums, lai uzsāktu mācīties ārzemēs, apmeklētu nometni vai apmaiņas programmu.

Lielākās vidējās izglītības izstādes organizatori no "egoPERFECTUS" stāsta, ka ir vairāki svarīgi iemesli piedalīties šajā izstādē. Pirmkārt, pandēmijas laikā daudzi vecāki ir iepazinušies ar tālmācības procesu un mācību programmas saturu. Šīs zināšanas viņiem ir sniegušas plašāku skatījumu uz savu bērnu izglītību un devušas iespēju salīdzināt skolu piedāvājumu dažādās valstīs.

Otrs iemesls ir tas, ka lielākajai daļai vecāku ir izdevies radīt mobilās darba vietas un labvēlīgus apstākļus attālinātam darbam pandēmijas laikā. Tādēļ viņi arvien biežāk ceļo uz citām valstīm un braucienos līdzi ņem arī savus bērnus, kuriem tur meklē skolu un pēta izglītības sistēmu. Vecāku pieredze rāda, ka bērni lieliski pielāgojas jaunai videi, ne tikai iepazīstot citas valsts kultūru, bet arī iegūstot jaunu draugu loku.

Daudzi veiksmes stāsti liecina, ka šāda starptautiska pieredze ne tikai palīdz attīstīt prasmes patstāvīgai dzīvei, kritisko domāšanu un spēju rast pareizos risinājumus, bet arī atvieglo turpmāko karjeras izvēli un integrēšanos starptautiskajā darba tirgū.

Lai uzzinātu vairāk un reģistrētos izstādei, apmeklējiet www.egoperfectus.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!