Uzzini par jaunu e-studiju programmu no HOTEL SCHOOL.
Pirmo reizi tiek piedāvāts apgūt Lielbritānijā izstrādātu un akreditētu izglītības programmu, studējot latviski. Šo iespēju sniedz "HOTEL SCHOOL" Viesnīcu biznesa koledža, saviem absolventiem garantējot tādu pašu diplomu, kādu saņem Lielbritānijas koledžu beidzēji. Studiju programma tiek īstenota tālmācībā, ilgst 2 gadus un atbilst pirmā līmeņa augstākajai izglītībai viesnīcu vadības jomā.

UNIKĀLI MĀCĪBU MATERIĀLI

Stāsta HOTEL SCHOOL tālmācības nodaļas pārstāve Inna Pasnaka-Irkle: "Programmas nosaukums angļu valodā ir BTEC Level 5 Higher National Diploma in Hospitality Management. Tās saturs ir vienāds visām izglītības iestādēm, neatkarīgi no tā, vai studijas norit Lielbritānijā vai Latvijā. Arī uzdevumi, kas studentiem jāpaveic, ir vienādi. Mūsu gadījumā atšķiras mācību materiāli. Speciāli e-studiju vajadzībām HOTEL SCHOOL pasniedzēji ir sagatavojuši grāmatas katram kursam un ne tikai. Esam īpašu uzmanību pievērsuši mācību vielas atraktīvam izklāstam - bildēm, specializētām video reportāžām, kā arī intervijām ar nozares profesionāļiem, kas ļauj iegūt nepastarpinātu ieskatu viesnīcu darba ikdienā. Programmas priekšrocība ir profesionālās angļu valodas apguve, bez kuras viesnīcu biznesā neiztikt nevienam augsta līmeņa speciālistam. Jau otrajā studiju gadā mūsu studenti spēj pāriet uz apmācību angliski."

STUDENTU ATBALSTS

Klātienes studijās svarīga ir lekciju norises vieta un laiks, savukārt tālmācībā -interneta vide, kurā students apgūst mācību vielu. Atšķirībā no citām augstskolām Latvijā, kuras šim nolūkam izmanto bezmaksas vidi Moodle, HOTEL SCHOOL strādā ar dārgu modernu studiju pratformu Docebo. Tai ir stilīgs dizains, viegla navigācija un plaša funkcionalitāte. "Saviem studentiem mēs nodrošinām īpašu apmācību, kā uzsākt platformas lietošanu. Arī vēlākos posmos sniedzam atbalstu, konsultējot gan par uzdoto darbu pildīšanu, gan nodošanu, labošanu utt. Atbildam ne tikai uz e-pasta jautājumiem, bet arī uz telefona zvaniem. Cenšamies to izdarīt maksimāli operatīvi, dažreiz arī nedēļas nogalēs, jo saprotam, ka tālmācības studentiem tas varētu būt vienīgais brīvais laiks, ko atvēlēt mācībām," komentē HOTEL SCHOOL tālmācības studentu kuratore Dana Ļipinska.

TEORIJA ONLINE, PRAKSE 4-5* VIESNĪCĀS LATVIJĀ VAI ĀRZEMĒS

Apmācības ietvaros tiek apgūtas tikai ar profesiju saistītās tēmas, piemēram, rezervēšanas pieteikumu apstrāde, viesu uzņemšanas dienesta darbība, banketu un konferenču organizēšana, klientu apkalpošanas kvalitātes kontrole, viesmīlības pakalpojumu mārketings u.c. Jāuzsver, ka BTEC diploma studijas vispusīgi sagatavo darbam viesnīcu biznesā - daudzveidīgi studiju priekšmeti sniedz vajadzīgas zināšanas un prasmes, lai veidotu karjeru visā pasaulē, strādājot dārgāko un prestižāko viesnīcu augstākajos amatos.

Studiju procesu var iedalīt 4 posmos:

"Iepriekšējā gadā tālmācības studenti devuši priekšroku praksei HOTEL SCHOOL piedāvātajās viesnīcās ārzemēs. Šāda izvēle ir saprotama, jo tur maksā stipendiju 350-500 EUR mēnesī, nodrošina arī dzīvesvietu un ēdināšanu. Tādējādi studenti var ne tikai iegūt praktisko pieredzi, bet arī daļēji atpelnīt studijās investēto naudu," atklāj D. Ļipinska.

"Esam priecīgi, ka tagad mūsu populārākā studiju programma - Lielbritānijas diploms viesnīcu vadībā - ir pieejama arī tiem cilvēkiem, kuri nevar apmeklēt lekcijas klātienē, jo strādā, audzina bērniņu vai dzīvo ārpus Latvijas, kaut vai tajā pašā Lielbritānijā. Viesnīcu bizness ir karjeras galamērķis, kurš sniedz neierobežotas iespējas personīgajai un profesionālajai izaugsmei. Gan Latvijā, gan pasaulē viesnīcu industrija ir strauji augoša joma, kurā pieprasījums pēc izglītotiem speciālistiem ir milzīgs. HOTEL SCHOOL komanda ir paveikusi lielisku darbu, lai mēs spētu palīdzēt katram īstenot savu sapni par karjeru viesnīcā, uzsākot to ar pasaulē atzītu izglītību un prestižu Lielbritānijas diplomu," secina I. Pasnaka-Irkle.

ARĪ IESTĀTIES VAR TIEŠSAISTĒ!

E-studijas HOTEL SCHOOL ir ļoti elastīgas un pieejamas. Izglītības iegūšanu var uzsākt vairākas reizes gadā - tuvākie termiņi ir novembrī un februārī. Lai iestātos, nav vajadzības apmeklēt HOTEL SCHOOL klātienē, jo visas formalitātes var nokārtot tiešsaistē. Arī attiecībā uz studiju maksu pastāv dažādi varianti - iespējams maksāt uzreiz par gadu, par vienu semestri vai pa daļām, sākot ar 180 EUR mēnesī.

Iepazīsti tālmācības studijas jaunā līmenī - moderni, kvalitatīvi un ērti kopā ar HOTEL SCHOOL RIGA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!