Tūrisma aģentūru tīkls Juniversal piedāvā bezmaksas kredītu no Hansa līzings ceļojumam uz Goa, Indijā. Tiešais lidojums no Rīgas – 1. aprīlī. Bezmaksas kredīts ceļojumam uz Goa - bez procentiem, bez pirmās iemaksas, bez apkalpošanas un noformēšanas maksas. Par 12 dienu ceļojumu uz Indiju tikai 49,9 lati mēnesī (ja nomaksas laiks 12 mēneši).

Ceļojumus var iegādāties tūrisma aģentūru tīklā Juniversal: Rīgā, Kaļķu ielā 16, Tērbatas ielā 10 un Blaumaņa ielā 3. Tālr. 7285363, 7282409, 7222700, 7222701, 7288111, 7828681.

Romualds Šahs no NRA raksta par GOA:

Uz Indijas dienvidos izvietoto Goa provinci no Latvijas atklāti čārterreisi. Goa reģions kļuvis par vienkārši pieprasītu tūrisma galamērķi, kur pulcējas ļaudis no visām pasaules malām. Kur ir pieprasījums, tur arī piedāvājums – šai Indijas galā atrodamas negaidīti krāšņas viesnīcas un pēc visiem Rietumeiropas standartiem ierīkotas pludmales, kafejnīcas, klubi, veikali. Zem standarta ir cenas, kas uzturēšanos Goa padara vēl jo tīkamāku. It īpaši tas attiecas uz suvenīriem, lieliskiem indiešu amatnieku izstrādājumiem, kurus pakaulējoties var iegādāties par smieklīgi nelielu naudas summu. Lielisks suvenīrs no šīs valsts ir ne tikai amatnieku izstrādājumi, bet arī dažādās garšvielas un eļļas. Indieši ģērbjas koši un arī ēd koši gan krāsainības, gan garšas ziņā.

Būtu dīvaini aizbraukt uz Goa un neizbaudīt arī vietējo džungļu kolorītu. Ekskursantiem tiek sarīkota pat izjāde ar ziloņiem un, vēl jo vairāk, tiek dota iespēja piedalīties arī ziloņu mazgāšanā, kas, kā izrādās, nav nemaz tik vienkāršs un prozaisks process. Tāpat neizpaliek izbraukumi ar laivām pa īstu džungļu upi, kuras krastos gozējas neviens cits kā krokodili. Toties diez cik labi nesokas jūras zivīm, jo tūrisma maršruta ietvaros paredzēta arī īsta makšķerēšana, izbraucot ar kuģīti jūrā. Kaislīgākajiem makšķerniekiem pēcāk ļoti negribēsies braukt atpakaļ uz sauszemi, jo pie Goa krastiem ir absolūti reāli noķert, piemēram, barakudu!

Atmiņā noteikti paliks arī brauciens un nobeigumā jau kāpiens uz Dudhsagāras ūdenskritumu, pa ceļam pabarojot pie tūristu banāniskās labvēlības pieradušos pērtiķus. Ne velti vietējie uzsākuši jaunu biznesu – pēcāk cilvēka priekštečiem iebarojamu banānu, mandarīnu, vīnogu un riekstu tirgošanu netālu no ūdenskrituma.

Pēc tik intensīvām nodarbēm ikvienam atpūtniekam sagribas darīt to, kādēļ viņš patiešām atbraucis uz Goa. Proti, atpūsties! Īstu paradīzi joprojām atgādinošā Palolemas pludmale ir tam kā radīta. Tāpat kā Goa naktsdzīve, kas sezonas laikā sit augstu vilni Atgriežoties pie naktsdzīves, der īpaši izcelt centrālo Goa klubu Cubana, kur iesējams satusēt ar visdažādāko tautību ļautiņiem.

Morālo līdzsvaru pēcāk ļoti veiksmīgi iespējams atgūt, dodoties ekskursijā uz budistu tempļiem kalnos. Proti, savulaik uz Indiju pārvietotie Tibetas mūki izveidojuši savu apmetni hinduistu zemē un ļauj arī tūristiem sajusties kā īstā Tibetā.

Pēc Goa dažādo jaukumu izbaudīšanas, tūroperatori piedāvā apskatīt arī megapoli Bombeju, kas pamatoti tiek uzskatīta par komerciālāko Āzijas pilsētu. Iejūkot šīs senpilsētas modernajā jūklī, var pa īstam saprast, kas tā tāda Indija, jo Goa tik tiešām rada pat nedaudz mākslīgi uzturēta akvārija efektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!