Foto: Publicitātes foto

Saki "Loewe", domā – pirmklasīgums. Un tieši pirmklasīgums bija un ir šī vācu uzņēmuma darbības pamatā, piedāvājot augstvērtīgas elektrotehnikas cienītājiem unikālu inovāciju, inženierijas, izcilības, ekskluzīva dizaina un kvalitātes apvienojumu. Turklāt "Loewe" ilgtspējīgā filozofija liek radīt līdz sīkākajai detaļai rūpīgi pārdomātus produktus, kas nenoveco – nedz tehnoloģiski, nedz dizaina ziņā, ko apliecina arī vairāk nekā 200 starptautiski dizaina apbalvojumi.

Rādīt un radīt piemēru

Gadsimtu pēc tam, kad brāļi Zigmunds un Dāvids Ludvigs Loeves Berlīnē dibināja savu uzņēmumu, zīmols arvien turpina lepni nest vācu kvalitātes un elegances vēstījumu visā pasaulē – nu ar nosaukumu "Loewe Technology GmbH" tas darbojas 42 pasaules valstīs, plašā klāstā piedāvājot augstākās kvalitātes TV un audio produktus, vienlaikus kalpojot par nozares karognesējiem, jo "Loewe" filozofija balstās apņēmībā radīt pirmklasīgus produktus ar stāstu un mērķi.

Uzņēmuma "sirds" atrodas galvenajā ēkā Kronahā, kur 200 darbinieku asajos prātos un prasmīgajās rokās top "Loewe" ikoniskie produkti, kurus visus vieno estētiski izsmalcināts minimālistisks dizains, ilglaicīgums un augsta funkcionalitāte – tieši tas, kas svarīgs cilvēkiem ar labu gaumi un augstām prasībām it visos laikos.

Un tieši "Loewe" izgudrojumi iezīmē laika ritumu cauri vēstures līkločiem: 1931. gadā kopā ar izgudrotāju Manfrēdu fon Ardennu uzņēmums prezentēja pasaulē pirmo pilnībā elektronisko televīzijas aprīkojumu, kas masu pārdošanā nonāca 1933. gadā. Savukārt pēc rūpnīcas atvēršanas Kronahā 1948. gadā "Loewe" turpināja pārsteigt pasauli ar dažādiem jauninājumiem modernās televīzijas un patēriņa elektropreču lauciņā.

Piemēram, "Loewe" radīja modeli "Iris" – pirmo masveidā ražoto televīzijas iekārtu pasaules tirgū, bet 1963. gadā dienasgaismu ieraudzīja "Optaport" – pasaulē pirmā mobilā televīzijas iekārta, savukārt sešdesmito gadu beigās parādījās krāsu televīzija, kas apvienojumā ar "Loewe" tehnoloģiskajiem jauninājumiem TV skatīšanos padarīja par īsteni unikālu pieredzi. Astoņdesmito gadu sākumā "Loewe" nāca klajā ar vēl vienu jaunrades piemēru – stereo televīziju, bet pēc interneta parādīšanās 1997. gadā uzņēmums prezentēja pirmo viedo televizoru "Xelos@Media".

Nu – kopš 2019. gada, kas "Loewe" iezīmē jaunas ēras sākumu, – uzņēmums ir iespaidīgā manierē īstenojis savu atgriešanos tirgū ar vairāk nekā 20 jauniem produktiem TV un audio segmentā. Zīmīgs aspekts – neskatoties uz starptautiskajiem panākumiem, "Loewe" lepojas ar savu vācu izcelsmi, tāpēc kopš 2016. gada it visu produktu nosaukumos ietver vācu valodas vārdus, tādējādi paužot savu autentiskumu: "bild" (TV iekārtas), "klang" (skaļruņi) un "plus" (aksesuāri).

Personalizēts un globāls skats nākotnē

Apaļas jubilejas ierasti ir pagrieziena punkts, kad atskatīties uz paveikto un ieskicēt nākotnes plānus. "Loewe" uz lauriem dusēt negrasās un arī turpmāk tieksies pēc jaunrades un sevis pilnveidošanas jaunā līmenī, gan sekojot līdzi laikam, gan saglabājot izcilu meistarību. Zīmīgās dzimšanas dienas gadā īpaša uzmanība tiks pievērsta starptautiskajām attiecībām – gan to dibināšanai, gan nostiprināšanai, lai vēl vairāk veicinātu zīmola atpazīstamību globālajā luksusa elektropreču tirgū.

"Loewe" plāno vēl vairāk investēt visos kontaktpunktos ar patērētājiem, sākot no klātienes tirdzniecības vietām līdz tiešsaistes pārdošanai un klientu servisam. Savukārt produkcijas pārdošanā uzņēmums turpinās paļauties uz ciešu sadarbību ar kvalificētiem mazumtirgotājiem un uzticamu partneru tīklu.

Un tieši attiecības ir tas, kas raksturo zīmola stabilitāti un uzticamību, jo attiecības ar "Loewe" nebeidzas pirkuma veikšanas brīdī – klienti allaž var paļauties uz visaptverošiem viņu apkalpošanas risinājumiem: klientu atbalstu galvenajā mītnē Vācijā, tiešsaistes FAQ (biežāk uzdotie jautājumi), remonta servisu, regulāriem programmatūras atjauninājumiem un individuāli iestatāmu "my Loewe" lietotni audio produkcijai.

Ne mazāk svarīgi – "Loewe" gādā arī par planētas nākotni, izvēloties tikai augstākās kvalitātes materiālus un radot ilgtspējīgus un energoefektīvus produktus, kas ir iesaiņoti dabai draudzīgos materiālos, ko var pārstrādāt, kā arī – "Loewe" produkciju var nodot labošanā, tādā veidā atturoties no lieka patēriņa.

Arī 2023. gadā "Loewe" turpina dāvāt unikālu tehnoloģiju lietošanas pieredzi ikdienā un iedvesmot ar savu radošumu un inovācijām nākotnē!

Latvijā "Loewe" produkciju iespējams iegādāties lielākajās elektropreču tirdzniecības vietās un pie izplatītājiem Elkor vai Unique


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!