Foto: Publicitātes foto

Vācu premium klases elektronikas kompānija "Loewe" plašākai publikai prezentē jauno "bild i" produktu līniju, kurā inovatīvākās "UHD OLED" tehnoloģijas apvienotas ar pārdomātu dizainu un visaugstākajiem kvalitātes standartiem, kas TV skatīšanās pieredze ļauj pacelt nebijušos augstumos, nodrošinot gan elpu aizraujošu attēla un skaņas kvalitāti, gan izcilu veiktspēju.

"Loewe bild i" sērijas pamatā ir jaunākās displeja tehnoloģijas, augstākā līmeņa aparatūra un viedie risinājumi. "Bild I" produktu līnija izceļas ar pirmklasīgiem "4K OLED" 65, 55 un 48 collu ekrāniem, kas izgatavoti Vācijas pilsētā Kronahā. Jaunie premium klases "OLED" sērijas televizoru modeļi "Loewe bild i .65 dr+", "Loewe bild i .55 dr+" un "Loewe bild i .48 dr+" ir paredzēti cilvēkiem, kas nav gatavi kompromisam starp dizainu un kvalitāti.

"Bild i" sērijas televizoros augsta displeja izšķirtspēja apvienota ar "Loewe SL7" eleganto rāmi, jaudīgu "NT7" procesoru un jaunāko "Loewe LUX" programmatūru. Lai arī kāds saturs tiktu skatīts – filmas, TV šovi, sporta pārraides vai pat spēlētas video spēles – jaunās sērijas ierīces nodrošina perfektu attēla kvalitāti.

Jaunās paaudzes TV ir aprīkoti ar diviem iebūvētiem, vizuāli nemanāmiem skaļruņiem, kas ar 40 vatu kopējo mūzikas jaudu nodrošina perfekti dzidru skaņu. Papildu pieejama stereo sistēma "Loewe klang bar i", kas patīkami pārsteigs pat visprasīgākos kinomānus.

Viedie "Loewe bild i" sērijas televizori ir aprīkoti ar integrētu balss palīgu, "bluetooth" un tiešajām pogām dažādiem populārākajiem straumēšanas servisiem, taču vienlaicīgi ir arī piedomāts pie tā, lai visu funkciju pārvaldīšana būtu pēc iespējas vienkāršāka. Jaunizveidotajā, ērti pārskatāmajā "Loewe" sākumekrānā uzreiz tiek parādīts viss svarīgais saturs un gandrīz neierobežota izklaides iespēju izvēle – TV un video skatīšanās, mūzikas klausīšanās, sērfošana internetā un tiešsaistes pakalpojumu izmantošana, kā arī citas funkcijas.

Savukārt īpaši ērtu pārraižu ierakstīšanu televizoros ļauj veikt standarta aprīkojumā esošais digitālais ierakstītājs "Loewe dr+" un cietā diska krātuve viena terabaita apmērā. Izmantojot "Loewe" lietotni, ierakstus var arī ātri un vienkārši pārsūtīt uz citām ierīcēm, lai tos skatītos, piemēram, viedtālrunī vai planšetdatorā. Arī "Loewe" tālvadības pults jaunajā televizoru sērijā ir pilnībā atjaunināta, lai visas funkcijas un ērtības būtu pieejamas tikai viena pogas spiediena attālumā. Komplektācijā ietilpst arī elegants TV statīvs un īpašs magnētiskais vāciņš aiz kura noslēpt televizora aizmugurē pievienotos kabeļus.

"Loewe bild i" sērijas ierīces pārsteidz ar elegantu, estētisku dizainu, kurā liela vērība pievērsta detaļām. Tā, piemēram, televizoru aizmugures daļa ir pārklāta ar plānu, smalku audumu. Viedie TV izceļas ar minimālisma stilu un noapaļotām formām, to ražošanā izmantoti augstākās kvalitātes materiāli. Šie TV lieliski iederas jebkurā interjerā un organiski saplūst ar apkārtējo vidi – ne velti "bild i" sērijas televizori izpelnījušies arī starptautiskas žūrijas atzinību un dažādas dizaina balvas. Šī sērija simbolizē tradīcijas un jaunākās tehnoloģijas, kas apvienotas laikmetīgā izskatā.

Cena un pieejamība

"Loewe bild i .65 dr +" un "Loewe bild i .55 dr +" ieteicamā mazumtirdzniecības cena attiecīgi ir 3699 eiro un 2999 eiro. "Loewe bild i .48 dr +" drīzumā būs pieejams par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 2699 eiro. Par papildu 299 eiro klienti var iegādāties "Loewe klang bar i" stereo skaļruni. https://www.elkor.lv/brand/

Par "Loewe"

"Loewe" ir pasaulē vadošais elektronikas zīmols, kas 1923. gadā tika dibināts Vācijā. Kopš tā pirmsākumiem uzņēmums nozarē ir pazīstams ar saviem ikoniskajiem produktiem un neskaitāmiem tehniskiem jauninājumiem, kā arī elegantu, pārdomātu dizainu. Uzņēmuma vīziju simbolizē augstākās klases materiāli, kvalitāte un unikāls, ilgmūžīgs dizains. "Loewe" Vācijā ir ražotnes gan ar automatizētu ražošanas līniju, gan ar roku izgatavotu ražošanas iekārtu, kas paredzēta "OLED" ierīcēm, līdz ar to visi produkti ir pilnībā izgatavoti Vācijā. Šodien uzņēmums "Loewe Technology GmbH" nodarbina aptuveni 160 cilvēku, un tam ir starptautisks pārdošanas tīkls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!