Jūnijs Latvijas saldējumu pasaulē ir sācies ar pārliecinošu, drosmīgu un kaislīgu jaunpienācēju - MAGNUM DOUBLE GOLD CARAMEL BILLIONAIRE. Saldējums, kura garšas ir savijušās vairākās baudpilnās kārtās - sākot ar izteiksmīgu un krēmīgu saldējuma pamatni, kas ievīta bagātīgā karamelē, beidzot ar gardu sāļās karameles šokolādes pārklājumu.

Lai nosvinētu jaunā saldējuma ienākšanu Latvijā, Signe Meirāne (12 pavārgrāmatu autore, TV personība) radīja 3 īpašas ēdienu receptes, kurās integrēja gan jauno Magnum saldējumu, gan arī dažādās šokolādes, kādās mēdz būt iekļauti dažādie Magnum saldējumi. Kopā ar TV personību Janu Duļevsku, īpašā svētku translācijā, Signe demonstrēja, kā pagatavot īpašus ēdienus un, kā tajos integrēt šķietami neiekļaujamo šokolādi vai saldējumu.

Uz pasākuma tiešraidi tika arī aicināti īpaši Latvijā atpazīstami viedokļu līderi - influenceri, kuri piedalījās pasākumā attālināti, baudot viņiem īpaši nosūtītus Signes Meirānes sagatavotus MAGNUM gardumus. Lūgto viesu vidū bija mūzikas menedžere Santa Kola, Latvijas fitnesa guru Gints Valdmanis ar līgavu Jekaterinu, stilistes un TV personības Dace Bahmane un Indra Salceviča, radio DJ Magnuss Eriņš, populāro bestselleru autore Karīna Račko, TV personība Ieva Koha – Zeltiņa, radio , TV personība Sanda Dejus un daudzi citi.

Svinību raidījums pieejams Magnum Facebook lapā.

MAGNUM DOUBLE GOLD CARAMEL BILLIONAIRE atrodams lielākajās un populārākajās pārtikas tirdzniecību vietās.

Papildus jaunā saldējuma radīšanas svētkiem, zīmols MAGNUM ir nācis klajā ar lieliem jaunumiem – par šī gada zīmola globālo vēstnesi ir izvēlēta neviena cita kā pasaulslavenā mūziķe Mailija Sairusa (Miley Cyrus). Mailija iemieso tieši tās pašas vērtības, kādas pārstāv MAGNUM zīmols – autentiskums, uzdrīkstēšanās, kvalitāte un baudpilna, drosmīga dzīve.

Par godu šai sadarbībai, skatītājiem visā pasaulē tika piedāvāta īpaša Mailijas Sairusas digitālā uzstāšanās, kurā atspoguļota lielā dažādība, kāda spēj būt šī unikālā un drosmīgā māksliniece. Performance pieejama www.youtube.com/mileycyrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!