Foto: Publicitātes foto

Dānijas audio zīmols "Bang & Olufsen", kas izstrādāts ar mērķi kļūt par pasaulē jaudīgāko un visaptverošāko skaņas joslu, paziņo par "Beosound Theatre" – novatorisku un rūpīgi izstrādātu augstākās klases skaņu joslu, kas nodrošina vairāku produktu mājas kinozāles jaudu vienā unikālā produktā.

Bez melnām kastēm vai kabeļu jucekļiem četri patentēti akustiskie jauninājumi vienā gludajā skaņas joslā apņem klausītāju skaņā no jebkura leņķa. "Beosound Theater" ir aprīkots ar "Bang & Olufsen" jauno iestatīšanas tehnoloģiju "Roomsense". Novietojot ārējo mikrofonu klausīšanās pozīcijā, "Beosound Theater" darbosies ar "Bang & Olufsen" lietotni, lai izmērītu attālumu no klausītāja līdz skaņas joslai. Bet vēl vairāk tas arī piešķirs lomu katram no 12 jaudīgajiem 800W skaļruņiem, pamatojoties uz dažādiem izvietojumiem, veiks skaņas kompensāciju katram skaļrunim, ja tas ir novietots brīvi stāvot, pie sienas vai stūrī, kā arī vispārējo telpas kompensāciju, lai izvairītos no nevēlamas rezonanses. Tāpat "Beosound Theater" ir "Dolby Atmos" telpiskā skaņa, kas piepilda telpu un dod priekšstatu, ka skaņa klausītāju apņem no visām pusēm.

""Beosound Theater" pilnībā no jauna definē kinematogrāfisko skaņu mājās. Ar tās jaudīgo skaņu, progresīvo tehnoloģiju platformu un modulāro dizainu mēs apvienojam vairāku skaļruņu uzstādījumus vienā skaņas joslā, kas ir vienlaidus savienojama ar jebkuru ekrānu," sacīja "Bang & Olufsen" izpilddirektors Kristians Teārs.

"Beosound Theater" interfeisa kronšteins nodrošina iespēju gandrīz jebkuru ekrānu pievienot skaņas joslai. Tas nozīmē, ka cilvēkiem nav jāiegulda līdzekļi jaunā televizorā vai viņi var vienkārši izvēlēties viņuprāt labāko TV risinājumu. Pamatojoties uz modularitātes principiem, klienti var viegli pārveidot skaņas joslu par pilnīgu sienas vai grīdas "Bang & Olufsen" TV pieredzi, tādējādi tas lieliski iekļaujas un neaizņem vairāk vietas nekā viņu esošais televizors.

"Mēs zinām, ka mūsu klienti vēlas investēt produktos, kas ir ilgtspējīgi, tāpēc "Beosound Theater" ir modulāri izstrādāts tā, lai tā kalpošanas laiks būtu ilgāks pat par vairākiem televizoriem. Mēs esam radījuši risinājumu, kas ļauj atjaunināt savu produktu, nevis to nomainīt, un produktu, kas laika gaitā var attīstīties kopā ar tā lietotāju," sacīja produktu cirkularitātes nodaļas vadītājs Mads Kogsgaards Hansens.

Klienti var iegādāties "Beosound Theater" kā skaņu joslu un vēlāk pievienot pāris aizmugurējos skaļruņus, piemēram, "Beolab 28" trīsstūrveida iestatījumā, kas nodrošina neticamu telpisku skaņas sniegumu, vienlaikus turpinot galveno mērķi – minimālu produktu, nekārtības un kompromisu skaitu telpā. Viss, kas jādara, ir jāsavieno tos. Šī elastība nozīmē arī to, ka klientus neierobežo viņu sākotnējais pirkuma lēmums, kas savukārt uzņēmumam tas palīdz pagarināt "Beosound Theater" kalpošanas laiku.

Lai iepazītos vairāk un pasūtītu "Beosound Theatre" sazinieties ar "Mobius Luxury" vai "Xcelsior".

"ASBIS Baltics" ir viens no lielākajiem IT produktu un risinājumu izplatītājiem Baltijas valstīs; uzticams, stabils un progresīvs partneris; darba devējs ar plašām iespējām un globālu pieredzi. "ASBIS Baltics" ir daļa no starptautiskas kompānijas ar 30 gadu pieredzi IT izplatīšanā, ar birojiem 28 valstīs, 30 000 aktīvu klientu un ievērojamu skaitu profesionālu apbalvojumu.

Vairāk informācijas: www.asbis.lv

"Bang & Olufsen" ir luksusa audiozīmols, ko 1925. gadā Strūerā, Dānijā, izveidoja Pēters Bangs un Svends Olufsens, kuru aizrautība un redzējums joprojām ir uzņēmuma pamatā. Gandrīz gadsimtu "Bang & Olufsen" paplašina audiotehnoloģiju robežas, un uzņēmums turpina atrasties akustisko inovāciju priekšgalā.

Arī šodien katram "Bang & Olufsen" ražojumam joprojām ir raksturīgs skaistas skaņas, nenovecojoša izskata un nepārspējama meistardarba vienreizīgais apvienojums. Uzņēmuma inovatīvos un progresīvos ražojumus pārdod visā pasaulē "Bang & Olufsen" veikalos un vietnē bang-olufsen.com, kā arī atsevišķi mazumtirgotāji. Uzņēmumā strādā aptuveni 900 darbinieku, un tas darbojas vairāk nekā 70 tirgos. "Bang & Olufsen" akcijas tiek kotētas AS "NASDAQ Copenhagen".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!