Vēlaties radīt savās mājās īstu svētku atmosfēru!? Lai sieva apbērtu jūs skūpstiem, bērni priecīgi skraidītu apkārt, draugi nestu alu kastēm vien, kā veltījumu kārtējās hokeja translācijas batālijām un, galvenais, pārnest mājās to, kas gariem vakariem saliedēs visu ģimeni, piepildīs garlaicīgo vakaru mājās ar svaigām emocijām un sajūtām? Ja jūsu atbilde ir „JĀ”, tad kompānijas DVD-Navigators īpašais piedāvājums ir tieši tas, ko jums ir vērts izlasīt un novērtēt!

Uzdāviniet sev un savai ģimenei mūsdienu kino pasauli! Mūsdienu filmu režisori un producenti, sacenšoties par katru skatītāju, izmanto visas iespējamās tehnoloģijas, lai padarītu filmu košāku, skatāmāku, interesantāku.

Datortehnoloģiju straujā attīstība pēdējos gados izraisījusi kinoindustrijā tehnoloģisku izrāvienu. Mēs esam guvuši iespēju ekranizēt jebkuru romānu un scenāriju, lai arī cik fantastiski tie būtu. Robežas nosaka vairs tikai cilvēka iztēles mērogi. Ir skumji, ka to visu jūs baudāt savu televizoru ekrānos, visbiežāk pat negūstos iespēju novērtēt filmas grandiozos apmērus. Daži cilvēki tikai tādēļ dodas uz kinoteātri, lai filmu noskatītos uz lielā ekrāna, ar labu skaņu.

Kļūstot par projekcijas tehnikas tirgus līdera – amerikāņu kompānijas INFOCUS ražotā mājas kinozāles projektora īpašnieku, jūs varēsiet skatīt visu, ko radījusi autora fantāzija, īstenojusi režisora meistarība un specefektu mākslinieku „burvju spējas”. Turklāt skatīt to visu košu, visās varavīksnes krāsās, maksimāli precīzi un skaidri. Vēl vairāk, pat neraugoties uz to, ka paša mājās ir 50 collu plazmas ekrāns ar 10 000:1 izšķirtspēju, pie jums bieži viesosies kaimiņš, jo viņam NEBŪS tāda attēla, kādu sniedz INFOCUS 4805 kopā ar īpašo 92 collu HDTV ekrānu Da-Lite, kas pārklāts ar sīkām stikla pērlītēm. Īpaši jau tad, ja esat pacenties un aprīkojis savu kinozāli ar komponentēm un akustisko sistēmu un baudāt kinomākslu ar 5.1 Dolby Digital skaņas formātu.

Pat tad, ja ar projektoru skatīsieties pārraides tādos kanālos kā DISCOVERY, ANIMAL PLANET, VIASAT HISTORY, UFC TV, jūs gūsiet vienreizēju baudu, gluži citādāk pievērsīsiet uzmanību detaļām un uztversiet informāciju. Iespaidi būs vislieliskākie.

InFocus ScreenPlay projektori ir starptautiski pazīstams zīmols, kurš mājas kinozāļu tirgū ieņem līderpozīcijas.

InFocus ScreenPlay 4805 – tā ir īsta revolūcija vidējo cenu mājas kinozāļu segmentā. ScreenPlay 4805 ir veidots uz jaunākā Texas Instruments izstrādāta platformāta DLP čipa pamata. Tas nodrošina augstu izšķirtspēju un satriecošu attēla kontrastu. Iebūvētais Faroudja DCDi videočips padara attēlu skaidru, bez artefaktiem un kropļojumiem. Sešu segmentu četru ātrumu krāsu rats ļauj iegūt piesātinātas, košas krāsas, kuras atbilst kinematogrāfijas standartam D65. Atbilstība šim visā kinoindustrijā pieņemtajam kinematogrāfijas standartam garantē precīzu krāsu atveidojumu – tieši tā, kā tās redzējis režisors.

Plašas multimediju un savietojamības iespējas – jūs viegli varat pieslēgt savam projektoram satelītresīveri, DVD, videomagnetofonu, videokameru, spēļu konsoli (projektors ir ieguvis zelta godalgu GAMER’S CHOICE 2005, kas notika ASV), biroja datoru vai klēpja datoru un vēl daudz citu ierīču. (InFocus ScreenPlay 4805 ir aprīkots ar lielu ieejas kontaktligzdu skaitu: komponentu, S-Video, kompozītu, īpašu ligzdu M1, caur kuru īstenojas gan DVI, gan HDMI pieslēgums).

Un tagad, uzmanību! Pirmie pieci pircēji, kuri iegādāsies INFOCUS SCREEN PLAY 4805 projektoru, kas, neraugoties uz visām savām priekšrocībām, ir cenas ziņā pieejams un maksā 990 Ls, saņems 50 % ! atlaidi HDTV formāta mājas kino projekcijas ekrāna Da-Lite iegādei, kura cena ir 210 Ls!

Amerikāņu kompānija Da-Lite ir starptautiski atzīts līderis projekcijas ekrānu ražošanas jomā. Ekrāna audekla izgatavošanai tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas, kuras ļauj iegūt augstvērtīgu, skaidru attēlu un nodrošināt ilgu ekrāna kalpošanas laiku, pateicoties tā elastīgumam un materiāla nodiluma izturībai.

Minētā ekrāna un projektora kombinācija ir ideāli piemērota mājas kino baudīšanai tipveida dzīvoklī vai nelielā mājā.

Iepakojumā, kopā ar projektoru, kuru jums bez maksas piegādās uz mājām, jūs gaidīs lielisks 92 collu (144x203 cm) HDTV formāta Da-Lite ekrāns! Tas ir ļoti praktisks – viegli stiprināms un bez grūtībām noņemams no sienas uz laiku, kad tas jums nav vajadzīgs. Atsperu mehānisms ļaus jums līgani un bez piepūles saritināt un izritināt ekrānu. Neatkārtojamais ekrāna audekla stikla pērlīšu pārklājums ļaus iegūt piesātinātu, košu attēlu arī tad, ja telpa nebūs pietiekami aptumšota. Ekrānam piemīt arī augsts attēla spilgtuma pastiprināšanas koeficients, ko nodrošina virzīta lielākās projicējamā attēla daļas atgriezeniskā atstarošana un nelielie zaudējumi gaismas kliedēšanās laikā. Šo atstarošanas spēju nodrošina īpašais, no stikla pērlītēm veidotais pārklājums, kuram nav līdzīgu. Tas atveido dzīvas, dabiskas krāsas un nodrošina lielisku apskates leņķi.

Apmaksāt pirkumu jūs varat, kā jums šķiet ērtāk: ar pārskaitījumu, skaidrā naudā vai norēķinu karti pie mums salonā. Pirkumu var noformēt gan juridiska, gan fiziska persona. Ir iespējams noformēt arī līzingu.

DVD-Navigators – tas ir elitāras Hi-End tehnikas salons, kurš piedāvā Latvijā tādus zīmolus kā DYNAUDIO, VIFA, ACCUPHASE, WATWRFALL, OCHEOCHA, INFOCUS, MOON, MYRYAD.

Bez šā piedāvājuma mūsu vietnē jūs atradīsiet vēl trīs High-End klases mājas kinozāļu komplektus ar plazmas paneļiem, augstākās klases aparatūru un akustikas sistēmām, kuras nodrošinās neatkārtojamu, maksimāli skaidru un dzīvu skaņu, kura ir tik nepieciešama, lai skatītos mūsdienu kino. Šī aparatūra spēj apmierināt visizsmalcinātāko skaņas ekspertu gaumi, bet nepieredzējušos cilvēkos rada patiesu apbrīnu.

Salons atrodas Rīgas centrā, Lāčplēša un Skolas ielu stūrī. Pieteikumu projektora iegādei var iesniegt arī on-line režīmā, uzklikšķinot šeit, pa tālruni 7280600 vai personīgi apmeklējot mūsu salonu. Mēs priecāsimies uzcienāt jūs ar tasīti lieliskas kafijas, piedāvāsim apsēsties ērtā krēslā un nodemonstrēsim jums kā darbojas jūsu nākamais mājas kinozāles projektors. Jūs varēsiet paša acīm ieraudzīt neatkārtojamo attēlojuma kvalitāti uz Da-Lite ekrāna un dzirdēt satriecošo VIFA akustikas skanējumu. Paņemiet līdzi savas mīļākās filmas DVD ierakstu! Gaidīsim jūs ciemos! Jūsu izvēli pratīs novērtēt visi – gan ģimene, gan draugi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!