Foto: Publicitātes attēli
Komercpārvadājumu tirgus izvirza aizvien lielākas prasības uzņēmumiem, kuri nodarbojas ar kravu pārvadājumiem. Ņemot vērā konkurenci šajā tirgus segmentā un tendences degvielas tirgū, atbilstoša līmeņa pakalpojumus un uzņēmuma attīstību var nodrošināt tikai tie autoparki, kuriem ir pārdomāta vadība un veiksmīga sadarbība ar partneriem.

"Avar Auto" SIA ir Vācijas koncerna MAN Truck&Bus GmbH (Minhene, VFR) oficiālais pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar  jaunu un lietotu MAN kravas automašīnu un autobusu, kā arī speciālās un piekabju tehnikas tirdzniecību un remontu.  Mūsu uzņēmums ļoti lepojas ar ilggadējiem sadarbības partneriem un ar optimismu raugās uz jauniem. Klientu apmierinātības pētījuma rezultāti liecina, ka "Avar Auto" SIA klienti sadarbību ar uzņēmumu vērtē ar kādu no divām augstākajām atzīmēm - "ļoti apmierināts" vai "apmierināts".

Mēs saprotam, cik nozīmīgs ir automašīnu tehniskais stāvoklis un izmaksas, kas ir saistītas ar to uzturēšanu ekspuatācijas kārtībā, tādēļ mēs esam optimizējuši sava uzņēmuma darbību tā, lai spētu piedāvāt auto remonta pakalpojumus un rezerves daļas par pieņemamām cenām visiem.

MAN orģinālās rezerves daļas ir pamats ātra un kvalitatīva remonta veikšanai, kā arī drošai automašīnas ekspluatācijai. Uzstādot MAN orģinālās rezerves daļas mūsu servisa centrā, ir iespējams piemērot atlaidi līdz pat 25%.

Šajā pavasarī, pateicoties MAN rūpnīcas atbalstam,  atsevišķām rezerves daļu grupām (filtriem, bremžu klučiem, bremžu diskiem, stūres šķērsstieņiem un garenstieņiem, siksnu spriegotājruļļiem, motora siksnām, kondicioniera kompresoram, kondicioniera kompresora sajūgiem)  atlaide var sasniegt 45% no sākotnējās cenas. Īpašu cenu piedāvājam arī servisa darbam bremžu pārbaudei uz stenda un savirzes regulēšanai -30% .

Mēs zinām, cik svarīgs mūsu klientiem ir apkalpošanas ātrums, tādēļ mūsu servisa centra darba laiks ir septiņas dienas nedēļā - katru dienu no plkst. 8:00-21:00. Tāpat šajā laikā tiek piedāvāts mobilais serviss, kad mūsu mehāniķis izbrauc pie Jums jebkurā Latvijas vietā.

Brauciet, izmēģiniet, pārliecinieties paši! Mēs Jūs gaidām mūsu servisa centrā Jaunmārupē!

Adrese: "Ezīši" Jaunmārupe Mārupes novads
Kontakttālruņi:
birojs +371 67415425, mob. +37126594941
Serviss +371 67408931
Rezerves daļas +371 67408937 un +371 67607293

Skype: avar_auto
Mājas lapas adrese: www.mantruckandbus.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!