Foto: Publicitātes foto
Martā Mārupes centrā atvērts Latvijā lielākā medicīnas un skaistumkopšanas preču veikalu tīkla "Dynasty" salonveikals. Turpmāk ikviens Mārupes un tuvējās Pārdaugavas iedzīvotājs, kurš rūpējas par savas dzīves kvalitāti, profesionālu konsultantu vadībā varēs iegādāties vairāk nekā 30 dažādu pasaulē atzītu zīmolu preces.

Pircējiem, kam svarīga dzīves kvalitāte un pēdu komforts, veikalā tiek piedāvāti populāro zīmolu "Berkemann" un "Nursing Care" apavi darbam un ikdienai. Savukārt fiziski aktīvajiem un pacientiem pēc dažādām medicīniskajām manipulācijām – zīmola "Bauerfeind" ortozes, atbalsti, sporta zeķes un kompresijas zeķubikses.

Īpašs atradums dāmām būs vācu zīmola "Anita" apakšveļa grūtniecēm – radot katru produktu, ir pievērsta īpaša uzmanība vissmalkākajām detaļām, lai nodrošinātu piemērotību, funkcionalitāti, lielisku izskatu un komfortu.

Līdzās iepriekšminētajām dzīves kvalitāti uzlabojošām un medicīnas precēm, Mārupes veikalā tiek piedāvāts plašs kopjošās kosmētikas klāsts, tostarp no zīmoliem "Peclavus", "Camillen 60", "Mesoestetic" un "Skinbetter Science".

Visas "Dynasty" sortimentā esošās preces joprojām ir iegādājamas internetveikalā www.dynasty.lv, taču ņemot vērā īpašo preču sortimentu, to pielaikošana un pareizu mērījumu noņemšana mūsu profesionālo pārdevēju-konsultantu vadībā klātienē ir būtiska.

"Dynasty" veikals būs daļa no jauna un mūsdienīga Mārupes doktorāta, kurš atrodas Pededzes ielā 10.

Par "Dynasty":

Uzņēmums ir daļa no "Veselības centrs 4" tīkla, kas piedāvā Eiropas Savienībā ražotus augstas kvalitātes medicīnas un skaistumkopšanas produktus vairumtirdzniecībai un mazumtirdzniecībai. Uzņēmums ir izveidojis sadarbību ar Latvijas lielākajām veselības aprūpes iestādēm, ārstu privātpraksēm un to pacientiem, skaistumkopšanas un SPA centriem, tādējādi pierādit produktu augsto kvalitāti un rezultativitāti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!