Foto: Publicitātes attēli

Holandes Izglītības Atbalsta Centrs ( www.hesc.lv ) aicina Jūs apmeklēt izglītības izstādi "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī Radisson Blu Hotel Latvija 2.stāvā, kurā varēs iegūt pilnu informāciju par studiju iespējām angļu valodā Nīderlandē. Vienlaikus blakus zālē notiks starptautiska izglītības izstāde "Izglītība un karjera", kurā piedalīsies universitātes arī no citām valstīm. Atnāc un uzzini vairāk par bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras studiju iespējām angļu valodā Nīderlandē. HESC dāvā Jums iespēju iepazīties ar vienu no labākajām universitātēm - Māstrihtas Universitāti.

Piedalies konkursā un laimē vērtīgas balvas

Māstrihtas Universitāte ir starptautiskākā universitāte Nīderlandē un izceļas ar tās inovatīvo pieeju mācīšanā un darbības starptautisko perspektīvu. Ar 13 100 studentiem un 3 500 cilvēku lielu personālu, Māstrihtas Universitāte piedāvā plašu akadēmisko programmu klāstu, kuras ir veidotas, lai parādītu labāko, kas piemīt tās studentiem.

Māstrihtas Universitāte ir "uz problēmām balstītas" mācīšanās pieejas iniciators, kas ir ieguvusi globālu atpazīstamību ar tās unikālo mācīšanas metodi. Mēs izglītojam studentus būs neatkarīgiem, enerģiskiem problēmu risinātājiem. "Uz problēmām balstīta mācīšanās" metode garantē personalizētu mācīšanos visi un intensīvus kontaktus ar mācību un izpētes personālu visos līmeņos. Māstrihtas Universitāte ir dibināta 1976.gadā un sastāv no 6 fakultātēm, kuras kopumā piedāvā 16 bakalaura, 42 maģistra un 21 zinātniskā grāda programmas profesionāļiem un lielu skaitu pēc pasūtījuma veidotas doktora studiju programmas. Lielākā daļa no mūsu studiju programmās tiek mācītas pilnībā angļu valodā.

Programmas

Māstrihtas Universitāte piedāvā bakalaura un maģistra studiju programmas šādās nozarēs:

- Uzvedība un sabiedrība (Behavior&Society )

- Ekonomika un uzņēmējdarbība (Economics&Business)

- Veselības aprūpe (Healthcare)

- Valoda un kultūra (Language & Culture)

- Jurisprudence (Law)

- Humanitārās zinātnes un zinātnes (Liberal Arts & Sciences)

- Zinātnes (Sciences)

PIETEIKŠANĀS TERMIŅI

Pieteikšanās termiņi Māstrihtas universitātes bakalaura studiju programmām, kurās studijas tiek uzsāktas 1.septembrī, ir 1.jūnijs, 1.aprīlis ir Ekonomikas un Biznesa ekonomikas studiju programmai, Māstrihtas Universitātes koledžai un decentralizētajai Starptautiskās uzņēmējdarbības nodaļai. Medicīnai un centralizētajai Starptautiskās uzņēmējdarbības nodaļai pieteikšanās termiņš ir 15.maijs. Pietiekšanās termiņš maģistra studiju programmās Māstrihtas Universitātē atšķiras. Vairāk informācija pieejama mājas lapā - www.maastrichtuniversity.nl.

STUDIJU MAKSA

2010/2011.akadēmiskajā gadā ir sekojoša studiju maksa ES/EEA pilsoņiem:

- pilna laika bakalaura studentiem: € 1,672

- nepilna laika bakalaura studentiem: €1,177

*** Māstrihtas Universitāte vēlas veicināt talantus, tāpēc labākie 3% studenti saņem atpakaļ samaksāto studiju maksu.

KONTAKTINFORMĀCIJA

Ja tev ir kādi jautājumi, kas skar pieteikšanās procesu vai studiju programmas, nekautrējies ar mums sazināties: info-baltics@maastrichtuniversity.nl.

Mājas lapa: www.maastrichtuniversity.nl

Pievienojies mums Facebook: http://www.facebook.com/maastricht.university

Uz tikšanos Rīgā!

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, atnāciet uz tikšanos ar Universitātes pārstāvjiem izglītības izstādē: "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī. Vairāk informācijas www.hesc.lv vai education@nlcc.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!