Foto: Publicitātes foto

Konkurence virza attīstību, tādēļ arī medicīnas tūrismā nemitīgi ienāk dažādi tehnoloģiski jaunievedumi un pacientiem tiek piedāvāti īpaši izdevīgi nosacījumi. Lūdzām pastāstīt par jaunumiem Viļņas acu klīnikas "Naujas regėjimas" direktoram Oļegam Kovriginam.

Medicīnas tūrisms ir neapstrīdams fakts ne tikai Eiropas Savienībā, bet arī citās valstīs. Atšķirībā no neatliekamās medicīniskās palīdzības šis pakalpojums tiek plānots. Pakalpojuma sniedzēju pacienti izvēlas, izvērtējot reālu pacientu pieredzi un atsauksmes sociālajos tīklos un izvēloties sev labāko un piemērotāko.

Tā ir jābūt. Cilvēki augstu vērtē savu laiku un naudu, bet mēs novērtējam savu pacientu uzticību.

Un, protams, 2016. gadā mums ir milzu priekšrocība – esam pirmā redzes klīnika Baltijas valstīs, kas iegādājusies tehniku aukstajai redzes lāzerkorekcijai ar LED tehnoloģiju: cietvielu lāzeru "Lasersoft", kas izgatavots Vācijā pēc īpaša pasūtījuma. Acu klīnika "Naujas regėjimas" ir neapstrīdams redzes lāzerkorekcijas līderis – kopš 1999. gada mūsu pacienti garantēti iegūst vislabākos redzes korekcijas rezultātus. Nu pienācis brīdis, kad mēs eksimēra un fentosekunžu lāzerus padarām par pagātni.

Medicīnas nozarē ļoti svarīgi ir neapstāties attīstībā, saviem pacientiem mēs piedāvājam unikālu produktu – auksto redzes lāzerkorekciju ar tehnoloģiju "IQ-Lasik", kas ir daudz ātrāka, precīzāk un efektīvāka.

Pie mums brauc pēc rezultāta! Saviem pacientiem 2016. gadā esam sarūpējuši patīkamu dāvanu – iesaldējuši cenas 2015. gada līmenī, neraugoties uz to, ka mūsu izdevumi ir ievērojami palielinājušies.

Mēs esam par nevainojamu rezultātu un godīgām cenām! Plašāka informācija mūsu mājas lapā: www.eyes.lt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!