Foto: Publicitātes foto

Ja esat ieskatījušies savā drēbju skapī un sajutuši gatavību pavasara iepirkumu tūrei, ir pienācis laiks iedvesmoties no labākā ielu stila, kas nāk no pasaules modes galvaspilsētām. Sākot ar klasiskiem modeļiem un turpinot ar moderniem griezumiem, modes cienītājus šopavasar gaida neskaitāmas iespējas atsvaidzināt savu veidolu. Šajā rakstā piedāvājam "Membershop" stilistes skatījumu uz šī pavasara aktuālākajām modes tendencēm.

Kurpes tiek valkātas pāri biksēm

Neatkarīgi no tā, vai tērpies dienai birojā vai vakariņām kopā ar draudzenēm, tu vari sakombinēt bikses kopā ar siksniņām sienamām augstpapēžu kurpēm. Šopavasar ir aktuāli nēsāt šo kombināciju, apsienot kurpīšu siksniņas pāri biksēm. Pabeidz ansambli, klāt velkot pieskaņotu jaciņu, mēteli vai brīvi krītošu blūzi. Tā ir atsvaidzinoša variācija par sevi jau pierādījušu stilu, kas šopavasar noteikti piesaistīs skatienus.

Lielas Viktorijas laikmeta stila piedurknes

Ceļo atpakaļ laikā uz 19. gadsimtu, lai iedvesmotos no Viktorijas laikmeta modes. Šopavasar modē ir lielās un balonīgās piedurknes. To pārmērīgā forma rada slaidāka vidukļa ilūziju un dāvā papildu sievišķību. Izvēlies pavasarim atbilstošos maigos toņus, bet ja jūties kā gotu princese, dod priekšroku melnai vai pelēkai krāsai.

Masīvi zābaki ar sievišķīgām kleitām

Grandžmūzikas stils ir atgriezies modē. Šopavasar aktuāli valkāt sievišķīgas kleitiņas kopā ar lieliem un smagnējiem ādas zābakiem. Neatkarīgi no tā, vai dod priekšroku spilgtiem rakstiem, vai arī viengabala krāsām, gara kleita ar jostu ap vidukli ir viegls veids, kā izrādīt savu meitenīgo pusi. Sakombinē kleitu ar kaujas zābakiem un būsi gatava jebkam! Šī ir aktuāla deviņdesmito gadu tendence, tādēļ nebaidies ekspermentēt un izmēģināt vēl citas jautras kombinācijas.

Mākslīgās ādas mēteļi

Kad temperatūra atkal nokrītas, sasildies, valkājot mākslīgās ādas mēteli. Ja vēlies izskatīties eleganti, bet vienlaikus arī palaidnīgi, garās ādas mēdeļa silueta līnijas ir ideāli tam piemērotas. Piešķir kombinājai akcentu, klāt velkot kādu spilgtākas krāsas apģērbu vai rotaslietu. Vai arī šokē apkārtējos ar pretējo un tērpies visa melnā, lai iegūtu īpaši elegantu un vēsu tēlu.

Pasteļkrāsas podiņu cepures

Neļauj saulei spīdēt acīs, taču ļauj izteikties savai stilīgajai pusei, valkājot pasteļkrāsas podiņcepuri. Šis piemīlīgais un aktuālais aksesuārs atstāj iespaidu katrā sezonā un ir ļoti elastīgs, jo to varēsi valkāt kopā ar gandrīz vai jebko. Esi drosmīga, izvēloties piemērotāko krāsu. Sākot no košā citrona toņa līdz gaiši beižīgajiem toņiem, šīs krāsas ir visnoturīgākās pret laika zobu.

Mākslīgās ādas kombinezoni

Pacel savu garderobi jaunā līmenī, piemeklējot sev mākslīgās ādas kombinezonu. Tie ir elastīgi un izaicinoši tērpi, kurus var vilkt gandrīz uz vai jebkuru pasākumu, piemeklējot atbilstošus aksesuārus. Turklāt tie ir izcils izteiksmes līdzeklis! Izlaid brīvībā savu iekšējo Bārbiju, velkot spilgti rozā mākslīgās ādas kombinezonu! Ja tuvāks ir motociklistu stils, izvēlies vēsu un melnu kombinezonu. Pabeidz ansambli, piemeklējot jostas somu un satriecošu sandaļu vai zābaku pāri.

Saderīga raksta topiņi un zeķes

Saglabā konsekvenci ar saderīgā rakstā apdrukātu topiņu un zeķēm vai legingiem. Neatkarīgi no tā, kāds ir tavs stils – meitenīgs vai pancīgs –, noteikti atradīsi sev piemērotu kombināciju. Izcelies pūlī ar saskaņoti apdrukātiem dažādiem apģērba gabaliem un radi atmiņā paliekošu tēlu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!