Foto: Publicitātes foto
Ogres nekustamo īpašumu tirgū jau vairākus gadus nebija parādījušies jaunu dzīvokļu projekti, kas sniegtu iespēju Ogres un Ikšķiles, kā arī citu novadu iedzīvotājiem iegādāties mūsdienīgu mājokli un kļūt par tā pirmo īpašnieku, kā arī baudīt mazpilsētas dzīvi ar lielisku infrastruktūru un dabas tuvumu netālu no galvaspilsētas.

Ņemot vērā arvien pieaugušo pieprasījumu pēc jauniem mājokļiem par pieejamu cenu, nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "Ikšķiles ielas nams" pilnībā renovēja namu Ikšķiles ielā 2, Ogrē, izbūvējot pārdomātus un mūsdienīgus augstas kvalitātes dzīvokļus un apartamentus, un šī gada jūnijā tiek uzsākta jauno dzīvokļu un apartamentu tirdzniecība.

Namā "Ogres apartamenti" ir iespējams iegādāties studio tipa, vienistabas, divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļus un apartamentus ar pilnu iekšējo apdari platībās no 22 kvm līdz 79 kvm. Projektā izmantoti moderni tehniskie risinājumi, kvalitatīvi un ilgtspējīgi materiāli un santehnikas iekārtas, lai sniegtu iedzīvotājiem klasiskās mājokļa vērtības – komfortu, energoefektivitāti un drošu vidi. Sanitārajos mezglos ir ierīkotas apsildāmās grīdas. Pārdomātais telpu plānojums ar optimāliem izmēriem, ērtu funkcionalitāti un saprātīgām cenām ļaus katram atrast sev vispiemērotāko dzīves vietu. Visi dzīvokļi un apartamenti ir gaiši, no katra loga paveras brīnišķīgs skats uz Daugavu, mežu vai pilsētu. Nama gaiteņos ir izvietoti telpaugi un atpūtas krēsli, radot mājīgu vidi arī atjaunotajās koptelpās. Nekustamā īpašuma attīstītājs ir ņēmis vērā mūsdienu cilvēku vajadzības pēc papildu telpām, kurās iespējams uzglabāt ratus, slēpes, riteņus u.c. lietas, tāpēc nama iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties mantu glabātavas.

Ēkas renovācijas laikā atjaunota nama fasāde, restaurētas koplietošanas telpas, ir izbūvētas jaunas inženierkomunikācijas un lifti. Izveidotas autostāvvietas, kas ir norobežotas ar iebraucamo barjeru, kā arī labiekārtotā teritorijā ir ierīkots jauns bērnu rotaļu laukumiņš, kurā ģimenes ar bērniem varēs aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā, kas ir tik svarīgi jaunajām atvasītēm. Lai sniegtu nama iedzīvotājiem un viesiem drošības sajūtu, nama ārdurvis ir aprīkotas ar domofonu, teritorija ir izgaismota un tajā tiek veikta videonovērošana. Attīstītājs ir padomājis arī par ērtu piekļūšanu namā ģimenēm ar maziem bērniem un bērnu ratiem, kā arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

"Ogres apartamenti" atrodas klusā privātmāju rajonā ar ainavisku skatu uz Daugavu. Nams atrodas zaļā un ērti sasniedzamā vietā, no kuras tikai dažu minūšu braucienā atrodas pilsētas centrs un viss ikdienā nepieciešamais. . Pie nama ir ērta piebraukšana ar automašīnu, blakus tam atrodas sabiedriskā transporta pietura. Dažu minūšu gājiena attālumā atrodas dabas parks "Ogres Zilie kalni", kur ir pastaigu takas, labiekārtota peldvieta, izgaismota distanču slēpošanas trase, skatu tornis - tā ir viena no labākajām vietām Rīgas tuvumā, kur baudīt mierpilno dabas tuvumu un aktīvās atpūtas iespējas. "Ogres apartamenti" ir miera oāze starp dabu un pilsētu.

Papildu informāciju par jauno dzīvokļu un apartamentu projektu ir iespējams uzzināt projekta mājaslapā www.ogresapartamenti.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!