Foto: Publicitātes foto

Kopš 2010. gada, kad klajā tika laists pirmais "Huawei" planšetdators, dienasgaismu ieraudzījušas jau vairākas atmiņā paliekošas viedierīces – no M sērijas planšetēm, kas lepojas ar plašām multivides iespējām, līdz daudzpusīgajam "Huawei MatePad", kas īpaši piemērots dinamiskiem un radošiem lietotājiem. Nu pēdējais piedzīvojis virkni patīkamu un lietderīgu uzlabojumu.

Klajā laists jaunais un uzlabotais "Huawei MatePad" planšetdators, kas savietojams ar "Huawei" otrās paaudzes "M-Pencil" un atbalsta plašu klāstu piezīmju lietotņu, kas nodrošina augstāku produktivitāti un būtiski atvieglo mācību procesu, piemēram, "Jnotes", "Touchnotes", "Flexcil" un "FilmoraGo". Savukārt ērtais "M-Pencil" atbalsta rakstīšanu ar roku kā "input" metodi visās oriģinālajās sistēmas lietotnēs. Tas nozīmē, ka, darbojoties radoši ar "M-Pencil", nebūs jāpārslēdzas uz tastatūru, lai ievadītu tekstu, tādā veidā nepārtraucot radošo darbu.

Turklāt, ņemot vērā priekšgājēja panākumus, jaunajam "Huawei MatePad" ir vēl vairāk uzlabota lietotāja pieredze, kas padara to ērtāku lietošanā, piemēram, pievienota apakšējā dokstacija, kas ļauj gan ātri piekļūt biežāk izmantotajām lietotnēm, gan piešķir planšetdatoram estētisku niansi.

Līdztekus uzlabotajai lietotāja pieredzei ērti un pielāgojami dizaina uzlabojumi veikti arī "Landscape" režīmam, nodrošinot datoram līdzīgu lietošanas pieredzi. Piemēram, "Huawei" šajā planšetdatorā iestrādājuši virkni iespaidīgu funkciju, lai īstenotu intuitīvu mijiedarbību, tostarp "Multi-screen Collaboration" jeb vairākekrānu sadarbību, kas ļauj lietotājam ērti un ātri savienot un iznest uz planšetdatora virsmas savu "Huawei" viedtālruņa ekrānu, padarot to par vienu lielu superierīci. Kā? Sasaistot kopā savu telefonu ar planšetdatoru, tu vari lietot visas telefona funkcijas arī planšetē. Piemēram, zvanīt, sūtīt ziņas, apstrādāt fotogrāfijas un čatot vienlaikus, izmantojot vienu un to pašu tastatūru. Vai nav lieliski?

Savukārt "Multi-Window" funkcija ļaus lietotājam vēl ērtāk vienlaikus operēt ar vairākiem dažādu lietotņu logiem, bet "App Multiplier" ļaus ātri un ērti salīdzināt dažādu informāciju, vienā un tajā pašā informācijas avotā. Uzlabots ir arī "File Manager", kas atvieglo failu atrašanu.

Grāmatmīļiem un studentiem patiks "eBook" režīms – tas gudri pielāgo kontrastu, spilgtumu un izšķirtspēju patīkamākai e-grāmatu lasīšanas pieredzei, maksimāli pietuvinoties īstu grāmatu lasīšanai. Savukārt par acu drošību gādā "TÜV Rheinland" sertificēts zemas zilās gaismas līmeņa displejs, kas samazina kaitīgo zilo gaismu, kā arī piedāvā pārdomātus atgādinājumus par tavu sēdēšanas pozu un skatīšanās attālumu pat tad, kad darbos esi iegrimis līdz ausīm nakts melnumā.

"Huawei MatePad" ir aprīkots ar četru kanālu un četru skaļruņu skaņas sistēmu, kā arī profesionālu "Harman Kardon" skaņojumu, kas gādā par izcilu kino līmeņa multivides pieredzi. Tas nozīmē pielāgotus lieljaudas skaļruņus, kas atbalsta par 60% intensīvākas vibrācijas salīdzinājumā ar tradicionālajiem skaļruņiem, tādā veidā nodrošinot jaudīgākas un dziļākas basa skaņas.

Īpaši piemērotu video sapulcēm un tiešsaistes mācībām "Huawei MatePad" padara tajā iebūvētā trokšņu slāpēšanas funkcija. Lai uzlabotu saņemto zvanu kvalitāti, uzlabotajā planšetdatorā ir ieviesti trīs mikrofoni un "Huawei" īpaši izstrādāta trokšņu samazināšanas funkcija. Šie algoritmi reāllaikā atšķir balsis no trokšņa un filtrē nevēlamo. Tas nodrošina, ka lietotāji dzird tikai balsis, kuras viņi vēlas dzirdēt, tādā veidā nodrošinot efektīvāku saziņu.

Un tas viss ar jaudīgu 7,250mAh bateriju, kas "Standby" režīmā darbojas līdz 28 dienām, savukārt nepārtrauktas 1080p HD video atskaņošanas režīmā – līdz 12 stundām ar vienu uzlādi. "Huawei MatePad" atbalsta 22,5 W uzlādi, un pilnīgai uzlādei nepieciešamas tikai 2,5 stundas.

Visbeidzot – "Huawei MatePad" ergonomiskais dizains nodrošina ērtāku satvērienu un perfekti simetriskā ierīce ērtāk iegulst plaukstās. "Huawei FullView Display1" ar 84% ekrāna un korpusa attiecību nodrošina pilnībā "ievelkošu" lietotāja pieredzi bez traucējumiem, savukārt viegli ieliektais rāmis dabiski pievērš visu lietotāja uzmanību ekrāna saturam.

Vārdu sakot – mākslas darbs ne planšetdators!

Huawei Matepad 10.4 modelis ar LTE mobilo sakaru tīkla atbalstu un magnētisko klaviatūru komplektā maksā 369 eiro, WiFi versija 329 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!