Foto: Publicitātes foto
Auto dīlera "Moller Auto" uzņēmumu grupa darbojas visās Baltijas valstīs. Lai gan uzņēmuma pamatdarbība ir jaunu automašīnu tirdzniecība un serviss, pēdējos gados būtiski audzis pieprasījums pēc mazlietotiem auto. Reaģējot uz pircēju lielo interesi, šobrīd 12 "Moller Auto" dīleros visā Baltijā ir pieejamas vairāk nekā 600 dažādu modeļu mazlietotas automašīnas.

Vairāk nekā 600 automašīnas – visas var apskatīt mollerauto.lv

"Moller Auto" ir būtiski attīstījis uzņēmuma mājaslapu www.mollerauto.lv, lai klientiem, vēl pirms auto iegādes, būtu iespējams tās apskatīt attālināti, tādā veidā taupot savu laiku, kā arī nodrošinot iespēju caurskatīt, salīdzināt visu lietoto automašīnu piedāvājumu vienuviet. Kopumā "Moller Auto" piedāvājumā ir vairāk nekā 600 mazlietotu spēkratu, un to cenas ir no 6350 eiro līdz 87 900 eiro. Kopumā tie lielākoties ir Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, kā arī BMW, Volvo un Opel zīmolu spēkrati. Turklāt lielākās daļas piedāvāto lietoto auto nobraukums nepārsniedz 150 000 km.

Mājaslapā www.mollerauto.lv klientiem ir iespēja rezervēt jebkuru lietoto automašīnu, tā garantējot, ka to līdz apskates brīdim klātienē neviens cits klients neiegādāsies. Vienlaikus ir iespējams pieteikties arī testa braucienam, ko jebkurš potenciālais automašīnas pircējs var izdarīt, aizpildot tiešsaistes formu vai zvanot uz "Moller Auto" klientu centru. Jāuzsver, ka testa brauciens ir iespējams ar pilnīgi visām mazlietotajām automašīnām, kas ir pieejamas "Moller Auto" dīleros, tomēr jāņem vērā, ka to var veikt tikai konkrētajā dīleri, kur automašīna atrodas.

Savukārt, ja esošajā klāstā neizdosies atrast kāroto auto, dīleru centrā iespējams veikt pasūtījumu konkrētam modelim vai auto komplektācijai gan spēkratiem ar iekšdedzes dzinējiem, gan elektroauto. "Moller Auto" konsultanti piedāvās atbilstošākos variantus no ārvalstu tirgus un parūpēsies par auto piegādi uz Latviju.

Ar "Moller Auto" mazlietoto automašīnu piedāvājumu var iepazīties ŠEIT

Visi auto ir 100% tehniskā kārtībā, ar pārbaudītu vēsturi un 12 mēnešu garantiju

Novērtējot automašīnu, kas tiek nodota otrreizējai tirdzniecībai, "Moller Auto" eksperti velta uzmanību trīs galvenajiem aspektiem: automašīnas nobraukuma datiem, remontdarbu vēsturei, auto kopējam tehniskajam stāvoklim. Taču kopumā auto tehniskā pārbaude tiek veikta, padziļināti izskatot tās atbilstību 130 kritērijiem. Tieši tāpēc pie "Moller Auto" pārdošanā nenonāk lietotas automašīnas, kurām nav informācijas par iepriekš veiktiem remontdarbiem, to apmēru un detaļu nolietojumu.

Savukārt tās automašīnas, kas ir pieejamas mazlietoto auto klāstā, vienmēr tiek rūpīgi pārbaudītas, nepieciešamības gadījumā veicot remontdarbus uzņēmuma grupas sertificētajos auto servisos, kā arī izmantojot jaunas, konkrētajam modelim atbilstošas rezerves daļas. Būtiski, ka līdz 5 gadus vecām automašīnām un tām, kuru nobraukums nepārsniedz 150 000 km, "Moller Auto" nodrošina 12 mēnešu garantiju. Dīleru centri apliecina automašīnas tehnisko stāvokli un vajadzības gadījumā sniedz profesionālu atbalstu jebkurā no "Moller Auto" sertificētajiem servisa centriem, kur strādā augsti kvalificēti meistari, izmantojot modernu aprīkojumu.

Klientiem pieejams līzings un auto apdrošināšana

Pie "Moller Auto" klientiem ir iespēja ne vien norēķināties par auto uzreiz, bet arī izvēlēties divu veidu līzinga pakalpojumus – finanšu un operatīvo, izvērtējot savām vajadzībām vislabākos līzinga nosacījumus un visizdevīgākās procentu likmes. Operatīvā līzinga gadījumā ir zemāks mēneša maksājums, tāpēc bieži vien pircēji dod priekšroku šim līzinga veidam. Savukārt līzinga noformēšanas process ir vienkāršs un tiek veikts turpat "Moller Auto".

Tā kā "Moller Auto" sadarbojas ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām, klientiem tiek nodrošināti OCTA un KASKO apdrošināšanas pakalpojumi, ātra apkalpošana, kā arī dokumentācijas sagatavošana pirms auto reģistrācijas, lai pēc līguma slēgšanas automašīnas īpašnieks jau nākamajā tikšanās reizē varētu doties ceļā ar savu jauno auto.

Esošā auto atpirkums – pirmā iemaksa jauna vai mazlietota, bet jaunāka auto iegādei

Lai gan "Moller Auto" ir pieejamas automašīnas ar izlaiduma gadu sākot no 2008. līdz 2022. gadam, lielāko daļu piedāvājuma veido aptuveni 5 gadus lietotas automašīnas. Auto izlaiduma gadu daudzveidība veidojusies, jo "Moller Auto" klienti, iegādājoties pavisam jaunu automašīnu, nereti kā pirmo iemaksu izvēlas izmantot savu iepriekšējo spēkratu, tam pēcāk nonākot lietoto auto klāstā. Visbiežāk šo pakalpojumu izmanto klienti, kuri nevēlas paši uzņemties esošā auto pārdošanas procesu, tā taupot savu laiku un nekad nepaliekot bez automašīnas.

Svarīgi, ka iepriekšējā auto atpirkums pie "Moller Auto" nav iespējams, ja automašīnas īpašnieks nevar uzrādīt pilnu automašīnas vēsturi vai radušās aizdomas par auto nobraukuma patiesajiem datiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!