Foto: MonacoFit.com
Šova "X Faktors" dalībnieks, grupas "Baritoni" pārstāvis Ingars Punčuļs kopā ar grupas biedriem un "X Faktora" mentoru Intaru Busuli pirms pavisam neilga laika piekrita tievēšanas izaicinājumam kopā ar MonacoFit.com. Lūk, Ingars intervijā dalās ar saviem iespaidiem un lieliskajiem rezultātiem.

Ingar, izstāsti, kas ir mainījies tavā dzīvē, kopš sāki lietot MonacoFit.com programmu?

Sākot lietot MonacoFit.com programmu, mainījies mans dzīves veids un ēšanas paradumi kopumā. Iepriekš es vienkārši nefiltrēju, ko ēdu, vienkārši sakot - ēdu visu pēc kārtas. Programma piedāvā sabalansētu uzturu - izcili gardas ēdienreizes. Tagad es jūtos vieglāks, ir uzlabojusies miega kvalitāte. Jā, guļu tās pašas 7 vai 8 stundas, bet izguļos daudz labāk, miegs nav tāds tramīgs. Jūtos atpūties, no rītiem esmu mundrāks, ar lielāku enerģiju. Un fiziskā sajūtiņa arī uzlabojusies - kaut vai uzkāpt uz piekto stāvu. Ja iepriekš bija tāda aizdusiņa, tad tagad, zaudējot lieko svaru, ir daudz vieglāk uzkāpt uz piekto stāvu. Tas liekas tā easy!

Ko esi darījis iepriekš, lai noturētu sevi formā? Vai agrāk apmeklēji sporta zāli, varbūt biji mēģinājis ēst veselīgāk?

Iepriekš neko īpaši darījs nebiju, nekādas tur diētas neievēroju. Vienmēr ēdu, cik daudz gribēju. Sportot gan man ļoti patīk - agrāk spēlēju futolu un basketbolu. Tad vienā brīdī ar brāli sākām muzicēt, un sanāca arvien mazāk laika sportiskām aktivitātēm. Un tā paliku tikai pie izēšanās (smejas).

Kas jauns tavā ikdienā, sekojot līdzi MonacoFit.com ēdienkartei?

Agrāk jau tā vienkārši bija - kad nebija laika, iebraucu kādā benzīntankā, paķēru kaut ko neveselīgu un apēdu. Bet tagad, ja es zinu, ka būšu vēlu vakarā mājās, paņemu līdzi to paciņu ar ēdienu. Ļoti patīk, ka katra dienas ēdienreize ir citādāka, super gardi un satīgi ēdieni. Vienmēr jūtos paēdis.

Vai bija viegli sevi motivēt vingrot, ņemot vērā ikdienas steigu?

Tagad vingrot un visādi citādi pasportot sanāk tā minimāli. Aplikācija piedāvā lieliskus vingrinājumus, bet tas sanāk tā retāk, kad kāds garāks rīts. Panākumu pamatā tomēr ir ēdiens.

Jau tagad tev ir izdevies sasniegt lielisku rezultātu, esi zaudējis 9 kg liekā svara. Kāds būtu tavs ieteikums un padoms citiem?

Iesaku vienkārši iesākt, spert pirmo soli un pamēģināt sev pašam. Kaut vai divas dienas - tas nav nekas traks. Man pirmie 2-3 kilogrami pazuda pirmajās pāris dienās, tā momentā. Labāku motivāciju, kā uzkāpjot uz svariem, kad tu redzi, ka svars krīt, nemaz nevar atrast, ja tu gribi notievēt. Es pats tagad to uz savas ādas izmēģinu un rezultāti ir brīnišķīgi! Skaidrs, ka tas strādā, tāpēc - tikai uz priekšu!

Tievēšanas maratonā ar MonacoFit.com piedalās arī X Faktora mentors Intars Busulis un var lepoties jau ar pirmajiem rezultātiem!

Un ko gaidi tu? Tagad ir pēdējais brīdis, lai pieteiktos programmai un jau šogad svētkos izskatīties lieliski! Pieņem izaicinājumu arī tu un izmēģini MonacoFit.com PRO plānu jau šodien!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!